Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.08.2006., 12:25   #1
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Question Pitanje za univerzalni daljinski?

Dakle, ima li tko iskustva s univerzalnim daljinskim upravljacima ? Imam Samsung lctv 21". Kako je bio pokvaren kad sam ga dobio morao sam se natezati da mi daju novi. Nakon svih tih voznji do servisa i natrag, izgubio sam daljinski. u Samsungu se nitko ne javlja. valjda godisnji. Mislim kupiti neki Sony model. Kako nije programibilan, neznam da li ce raditi s lcd-om. Naime samsungovi daljinski( imam 2 crt komada) ne rade s njim. Ima li tko iskustva s tim univerzalnim daljinskima? mozda je zadnja nada Logitech harmony 525 za 550kn, ali je ti preskupo!!.: hitthewa
hvala
daytripper je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 17:27   #2
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ne vidim zasto bi kupovao tako skupi univerzalac, ima milijun jeftilen univerzalaca po raznim centrima tipa Pevec, Elipso i slicno koji svoj posao sasvim ok obavljaju , a kostaju izmedju 50 i 100kn.
JC Denton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2006., 17:57   #3
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

dobro ti veli, imas od 50kn daljinaca koji rade na svaki moguci tv, ima bazu podataka od svih proizvodjaca u sebi i samo odaberes kojeg zelis... i radi.

takav sa hrpom tipki(20-30tipki) dodje 50kn u pevecu.
a od 70ak kn ima i memoriju za do 7 uredjaja i samo onda odaberes tipkom gore: tv,dvd,sat... a on onda prebaci na ko'd proizvodjaca koji si prije podesio.

a ovaj od philipsa radi isto to. dodje 100kn. I ima samo 6 tipki. zasto bi netko kupio duplo skuplji sa tako malo tipki?

ma dosta mi ovih daljinaca od TV-a, digitalne zemaljske, dig. satel., kucnog kina...
1000tipki

uzeo ga jer je fakat preheben, svi se odvale kad ga vide...

pe eto, razmisli i o takvome daljincu, u pevecu ga ima za kupiti na polici uz sve ostale univerzalce.

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera

Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.08.2006. u 18:26.
TomRi je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2006., 09:42   #4
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

Hvala na odgovoru. Bas se toga bojim, da kupim univerzalni u Pevecu lil bilo gdje, pa da ne radi sa samsungom, tj lcd-om. Rekao sam da sam isprobao stare daljince od crt tv samsugovih koji ne rade s lcd-om. kako je on novijeg datuma mislim da baza podataka za univerzalne ne podrzava lcd-t, od samsunga. Da ne bacam novce uzalud. Koji je model philipsa ? Sto mislite o http://www.svijet-medija.hr/product_...ski_upravljaci,
Sony. ili philps u vemilu ?:confused:
Staro 04.08.2006., 10:21   #5
Grobo
Premium
Moj komp

Grobo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
mislim da se ovakav daljinski od sonija prodaje u metrou za 100k ali nisam siguran,no definitivno je isti ko i svi ovi drugi od 50k do 150k po veletrgovinama.

bilo bi možda bolje da odeš u neki dućan sa susretljivim prodavačem i probaš daljinac tamo s nekim lcdeom od samsunga,ili posudiš univerzalce od prijatelja već svatko ima po jednog u kući i probaš.

na kraju većina tih daljinaca ima i mogućnost da odašilju redom signale koje posjeduju dok ne pogode uređaj koji imaš tako da netrebaš tražit šifru proizvođača.
Grobo je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2006., 19:23   #6
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ja kad sam kupovao svog univerzalca u Elipsu, nisam imao pojma da li ce radit sa mojom Philips linijom jer je neki malo egzoticniji, stariji i rijedji model. Popricao sam s prodavacem i rekao je da ga vratim ako ne radi s linijom i da ce mi zamijeniti za drugi model. A ajmo biti i iskreni, to je i tvoje pravo po Zakonu o zastiti potrosaca, zar ne?
JC Denton je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2006., 20:32   #7
daytripper
Ultrabitchinfast

daytripper's Avatar

probat cu tako da se dogovorim s proizvodacom. Thnx
Staro 17.12.2010., 12:06   #8
mboma
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
...........Ima li netko sve kodove za full control winner,univerzalni daljinski!?........hvala!.......
mboma je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2010., 12:27   #9
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Zaglavila ti se točka na tipkovnici?
I di si našel time travel machine, i ja bi nazad u 2006...
tech je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2010., 18:25   #10
mboma
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Slušaj ti TECH,ili pomagaj ili vozi.................................................................................................................................................................................................................
mboma je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno