|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() Dakle, ima li tko iskustva s univerzalnim daljinskim upravljacima ? Imam Samsung lctv 21". Kako je bio pokvaren kad sam ga dobio morao sam se natezati da mi daju novi. Nakon svih tih voznji do servisa i natrag, izgubio sam daljinski. u Samsungu se nitko ne javlja. valjda godisnji. Mislim kupiti neki Sony model. Kako nije programibilan, neznam da li ce raditi s lcd-om. Naime samsungovi daljinski( imam 2 crt komada) ne rade s njim. Ima li tko iskustva s tim univerzalnim daljinskima? mozda je zadnja nada Logitech harmony 525 za 550kn, ali je ti preskupo!!.: hitthewa hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne vidim zasto bi kupovao tako skupi univerzalac, ima milijun jeftilen univerzalaca po raznim centrima tipa Pevec, Elipso i slicno koji svoj posao sasvim ok obavljaju , a kostaju izmedju 50 i 100kn.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
|
dobro ti veli, imas od 50kn daljinaca koji rade na svaki moguci tv, ima bazu podataka od svih proizvodjaca u sebi i samo odaberes kojeg zelis... i radi. takav sa hrpom tipki(20-30tipki) dodje 50kn u pevecu. a od 70ak kn ima i memoriju za do 7 uredjaja i samo onda odaberes tipkom gore: tv,dvd,sat... a on onda prebaci na ko'd proizvodjaca koji si prije podesio. a ovaj od philipsa radi isto to. dodje 100kn. I ima samo 6 tipki. zasto bi netko kupio duplo skuplji sa tako malo tipki? ma dosta mi ovih daljinaca od TV-a, digitalne zemaljske, dig. satel., kucnog kina... 1000tipki ![]() uzeo ga jer je fakat preheben, svi se odvale kad ga vide... ![]() pe eto, razmisli i o takvome daljincu, u pevecu ga ima za kupiti na polici uz sve ostale univerzalce.
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.08.2006. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
|
Hvala na odgovoru. Bas se toga bojim, da kupim univerzalni u Pevecu lil bilo gdje, pa da ne radi sa samsungom, tj lcd-om. Rekao sam da sam isprobao stare daljince od crt tv samsugovih koji ne rade s lcd-om. kako je on novijeg datuma mislim da baza podataka za univerzalne ne podrzava lcd-t, od samsunga. Da ne bacam novce uzalud. Koji je model philipsa ? Sto mislite o http://www.svijet-medija.hr/product_...ski_upravljaci, Sony. ili philps u vemilu ?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mislim da se ovakav daljinski od sonija prodaje u metrou za 100k ali nisam siguran,no definitivno je isti ko i svi ovi drugi od 50k do 150k po veletrgovinama. bilo bi možda bolje da odeš u neki dućan sa susretljivim prodavačem i probaš daljinac tamo s nekim lcdeom od samsunga,ili posudiš univerzalce od prijatelja već svatko ima po jednog u kući i probaš. na kraju većina tih daljinaca ima i mogućnost da odašilju redom signale koje posjeduju dok ne pogode uređaj koji imaš tako da netrebaš tražit šifru proizvođača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja kad sam kupovao svog univerzalca u Elipsu, nisam imao pojma da li ce radit sa mojom Philips linijom jer je neki malo egzoticniji, stariji i rijedji model. Popricao sam s prodavacem i rekao je da ga vratim ako ne radi s linijom i da ce mi zamijeniti za drugi model. A ajmo biti i iskreni, to je i tvoje pravo po Zakonu o zastiti potrosaca, zar ne?
![]() |
#7 |
Ultrabitchinfast
|
probat cu tako da se dogovorim s proizvodacom. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
...........Ima li netko sve kodove za full control winner,univerzalni daljinski!?........hvala!....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Slušaj ti TECH,ili pomagaj ili vozi................................................................................................................................................................................................................. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|