|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
LCD Projektor s DVD-om
Pozdrav, treba mi vasa pomoc...trebam kupiti LCD projektor s ugradjenim dvd citacem u njemu (lcd kucno kino?) sluzio bi mi za gledanje utakmica i snimanje treninga u klubu,tj snimke s kamere bi gledao na projektrou u dvorani...pa mitreba mala pomoc...vidio sam na internetu epsonov model EH-DM3 ,kakav je? ima li gdje u Splitu za kupit? unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
nezna niko? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
joj odakle počet ![]() Ako želiš uzet Epsona u STu , zvrcni ove. Nemaju ničeg , sve trebaju naručit pa su šanse za bilo kakvu prezentaciju nikakve. Bar je moje iskustvo takvo. A van toga malo ga deru s tim cjenama. No opet ako kreneš uspoređivat cijene u HR vs. ostatak , pojest če ti živce ![]() btw,baci oko na Optomu muvi tajm dv10...valjda je cjena 'popustila' a nebi bilo loše i da razmislš o sugestiji fanATIka.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma ovo mi bas treba skupa jer to mi je za klub i mi stalno gledamo utakmice drugih ekipa pa bi to odma u dvorani tako gledali dvd ubacili i odma na projektor...da se ne zezam sa pustim kabelima,aparatima i sta li vec... i trener ima masu snimljenih treninga svjetskih reprezentacija pa bi odma tako stavija u njega i pustija na platno i to odma odradjivali na treningu... provat cu nesto od ovoga vidit al ako ima jos kakav prijedlog nek se izjasni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Ja sam nedavno uzeo Lg hs200 i prezadovoljan sam . Vrti filmove sa usb-a tako da ti i ne treba dvd. 30000 sati trajanja lampe. Po speckama bi se reklo da ima problema sa svjetlinom ali u stvarnosti je slika perfektna. Malo bed za namjestiti ali malo truda i kino za pet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
prije je 3000 sati, a i ta 800x600 rezolucija (kad se razvuće na metar,dva) je puno premala da se moze pricat o korektnoj, a kamoli perfektnoj slici, imam 720p (imao 800x600) i jedva cekam da padnu cijene 1080p projektora, jer je i tih 1280x720 jednostavno premalo @eXodus_1 rađe gledaj kupiti neki koji ima jaču svjetlinu (ili najjacu za cijenu koju mislis dat), da ustvari nesto možes i vidjeti u toj dvorani (u kojoj pretpostavljam nije mrak) .... a ako ce ti projektor stalo bit na istom mjestu, onda nema ama baš nikakvog razloga gledat nekakav combo uređaj, kojeg ces skupo platit a vjerojatno dobit sranje Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 15.07.2010. u 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MaxSpeed. 23.07.2010. u 10:39. Razlog: krivi user name |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
p.s.zna li ko ima li di u nas kupit epson moviemate 72 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Ako pise 30000 sati onda je 30000 sati. Malo pogledaj po webu specifikacije ovog projektora. Sto se tice rezolucije i svjetline i ja sam bio skeptican ali ako ti sluzi za gledanje filmova i televizije onda je ovo vise nego dovoljno. Istina ako spojis pc na njega razocarat ces se. Rezolucija je u banani. Ali slika sa dvd-a ili satelitskog ili dvb-t prijemnika je odlicna. Ako nisi probao shokre nemoj onda ni pisat gluposti. http://www.youtube.com/watch?v=dRqpCctN86M - na 95" http://www.youtube.com/watch?v=Lfaep...eature=related - na 200" Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=tJOpn...eature=related Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 10.08.2010. u 10:30. Razlog: Iduci puta ide kartoncina ko kuca za ovakav nered. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Sam sa sobom. Ma izbaci me iz takta kad netko pise o necem o cemu nema pojma. Jbg. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|