|
![]() |
#1 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Lian Li PC-T60 PitStop ATX
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zanimljivo kućište, koliko vidim cijena vani nekakvih 600 kuna. Kakve sam srece mislim da bih odmah nesto prolio preko toga ili bi klinci dosli i poigrali mi se malo sa žicama i zasvijetlili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zaista ne vidim tko bi htio ovakvo kuciste na duze staze. mislim, kuciste nije prava rijec za ovaj lim, po meni nema smisla nimalo. mozda ako drzis komp u staklenoj vitrini, pa kad ti ekipa dode na cajanku da vidi u unutrasnjost tvoje pile..........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Imam ja jednog kompica koji mijenja komponente tjedno njemu bi dobro doslo, ali kolko je spretan sigurno bi i on nesto prolio po tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Pa ako netko baš striktno zeli da mu se vide sve komponente onda ce pusati na totalno plexi kucista. Jer koji je smisao imati ovog za isto kada se ionako za primjer nece vidjeti straznja strana ploce ili hard diskova itd. Da ne govorim o ventilaciji i buci. Ako se mene pita od ovoga bi jedino koristi mogli imati extremni oc-eri, mada se i po puno manjoj cijeni danas moze nabaviti homemade otvoreno kuciste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma to je istina, sluzi svrsi samo mislim da je za takvu stvar kako si i naveo malo cijena preostra |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ja bi osobno uvijek drzao plocu na stolu koji je u 99.9% slucajeva napravljen od ne-metala, nego se svaki put zezao sa odvrtanjem serafa, cupanjem ploce i vracanja druge. da ne kazem koliko je lakse maknuti plocu ili ono sto ti smeta kad nije sa nicim ucvrsceno - nigdje. plus, za takav posao sto ti navodis dati ~100 dolara vani, kod nas znaci 150? opet bi radije, da mi i treba ovakvo nesto (za testiranja i slicno) uzeo desktop kuciste, malo vecih dimenzija od ovih danasnjih za ~300 kuna, tek toliko da ima mjesta. ili nasao osrednjeg limara koji bi mi napravio za sve gajbu pive skoro pa istu stvar kao Lian Li.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Ovo mi je onak ni vrit ni mimo ![]() Da je za benchere bilo bi mi normalno da stave nekakve gumene, plastične pipke u atx rupe kako bi se matična samo nataknula. Spider mi je puno bolje izgledao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|