|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
pomoć oko x300
Kupujem laptop TOSHIBA SATELLITE M40-101 Intel PentiumM 740 (1,7GHz), TruBrite 15.4"WXGA, 512MB, 80GB HDD,DVDSuper Multi, ATI M R X300 64mb. Zanima me može li ovo vrtiti we8 i pes 4 i takove stvari.Nisu mi bitne pucačine. JOš nešto što se tiče same kartice može li vrtiti 3dmark03 i koliki je unaprijed zahvaljujem
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: pomoć oko x300
Citiraj:
pes može vrtit svakako ne znam kaj ti je we8 jedino kaj ti lcd ekrani na laptopima imaju malo prespor odziv za igranje sportskih igri može naravno vrtit i 3d mark03 a kolko je nije bog zna kak puno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Re: pomoć oko x300
Citiraj:
![]() kolko je keša taj lap? kod mene je nekih 3k 03marka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: Re: Re: pomoć oko x300
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
hell yeah... pogledaj sig, ovaj ekran možeš vidjet na mom i qosmio modelu, ostalo su neki "plain" 15.4" ovo je neki ultra-bright-nemam-pojma sa 4 lampe isto nemam pojma... vidljiva horizontala 170 bez problema, brzina prva liga, ghosting... šta je to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
imal sam qoosmio F-10 doma dosta dugo tak da dobro znam kakav je ekran jako dobro osvjetljenje i kontrast, jako dobar vidljivi kut ali zamućenja ima i osjeti se posebno kod bržih sportskih igara samo je naravno sad tu subjektivno pitanje kolko kome smeta i kolko se brzo na to navikneš vidio sam ekrane na laptopima sa boljom brzinom odziva od tog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
da, ali govorim da su drugačiji na kompletnoj m30x seriji od ovoga. čuj možda ima bržih, ali ovo je meni sasvim dosta jer igram jako slabo... warčekić tu i tamo. ali znam da filmovi i to pucaju odlično pa zato kažem da je dosta brz. ali što se ostalih karakteristika ekrana tiče... raj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() kak god bilo općenito mi se toshibini laptopi poprilično sviđaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
ma ja sam ga praktički napamet kupio... malo po forumima surfao jer su recenzije bile ultra škrte. u biti isti je ko qosmio, ima drugu grafu i oko 2-3soma lufta u cijeni. stvarno mi nije žao ni jedne plaćene rate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|