|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Evo imam ovako jedno pitanje u vezi njegovog voznog reda...zbunjuje me jedna stvar - što je sa polascima koji su nakon 0:00 (ponoći). Evo npr. ovaj vozni red: http://www.zet.hr/media/67415/119.pdf Što znači ovi polasci iz Črnomerca za Radni Dan (kućica gore lijevo) koji su nakon ponoći? To su polasci za DRUGI RADNI DAN ili su to polasci za SUBOTU ujutro? Isto tako što je s polascima iz Črnomerca pod Subota nakon ponoći - to su polasci za NEDJELJU? Te isto tako za polascima iz Črnomerca pod Nedjelja nakon ponoći - to su polasci za RADNI DAN tj. PONEDJELJAK? Tj. to bi "moralo" ovako inače ići (ako se striktno gleda raspodjela dana 0-24h)? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
zakomplicirao si nepotrebno, mislim da se iz onog voznog reda sve kuzi i da nitko ne bi rekao da je 0:15 sljedeci dan ujutro. da, striktno gledano to je iduci dan, ali zetovom vozacu je jos uvijek isti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() mozes mi onda npr. za ovaj vozni red izlistati najranije polaske striktno gledajući po danima 0-24 (radni dan, subota, nedjelja), počevši naravno od 0:00 ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Lijepo ti piše kada ide prvi bus i kada ide zadnji bus. Može lock? Djizz ![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|