|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Novo kuciste...koje??
Evo mene zanima dal se isplati uzeti kuciste Cooler Master HAF 922 ili bi bilo bolje uzeti neko drugo u tom cijenovnom rangu? Molim pomoc i sto vi mislite o ovom kucistu...da li je dobro ili...? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uskoro dolazi novi CM690 (imaš na njegovom threadu fotke i opis). Razmisli o njemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nije loš HAF 922 (dobro riješen protok zraka i kablovanje), za moj ukus malo preplastično izgleda ali o ukusima se ne raspravlja jelte ![]() Za te novce još si malo pogledaj Antec Nine Hundred Two ili Nine Hundred, isto dosta dobra kućišta.
![]() |
#5 |
Premium
|
sto se tice antec kucista nine hundred two, a i prvo...bojao sam se zbog graficke da mi nece stati...a i nekako bi mi vise pasalo da mi hardovi idu sa sztrane u ladice, nego iznutra...mozda imate jos koje ideje...ako netko zna neko dobro big tower kuciste a da je najvise do 1100 kn?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
HAF 922 je MIDI tower, ja imam HAF932 i ima mjesta na pretek, za posloziti kablove, za komponente ma za sve ... mislim da 922 ne zaostaje za njim nista puno, imas i CM STORM scout 789kn, koji mi izgleda isto kao i HAF 922 iz nutra u linksu ti je HAF 932 1199kn pa ako bas hoces vece kuciste dodas 99kn Da sad idem kupovati kuciste pricekao bi da dodje novi CM690, u Feniksu su ga vec stavili na cjenik samo ga nema na stanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
CM 690 Advanced II.
![]() |
#9 |
Premija
|
Nece jer ga vec u Feniksu, koji je obicno najskuplji imaju i to po cijeni od 850kn.
![]() |
#10 |
Premium
|
hm...neznam za to kuciste...ali mi izgleda nekako pre jednostavno. Zanima me u cemu je tolika kvaka oko njega?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premija
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Uglavnom sva preporučena kučišta su dobra, ljudi zadovoljni s njima. Pogtovo su dobra za zračna hlađenja jer imaju odličan protok zraka,ali zato i nisu baš najtiša. Ja sam isto bio u sličnim dilemama i na kraju sam se odlučio za antec jer mi je najljepši. Ako hočeš nešto drugačiji dizajn pogledaj si i NZXT kučišta imaš ih puno u linksu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
HAF922 je odlicno kuciste no pogledaj dizajn. ako ti odgovara onda nemas sto razmisljati, s njim neces pogrijesiti. Maldji brat HAF-a 932, fantasticna rijesenja sto za protok zraka, sto za kablliranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo citao sam malo usporedbe haf 922 i cm 690... neki su vise za haf a neki za cm... jos cu malo vidjeti koja su dobra jer ovaj moj thermaltake soprano mi je dojadio, a i nit nemogu umetnuti grafu u prvi pci expres slot od hardova, pa sam morao u drugi slot |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
stvarno ne kuzim zasto toliko malo ljudi ima silverstone kuciste je strava, temp su manje od 5-20 C od starog kuciste modecom step btw sto je po meni super evo i sl. http://img709.imageshack.us/img709/5389/lol2bg.jpg s time da je u sobi toplo, jedina mana je to da je malo bucno ali opet ne vjerujem da je bucnije od bilo kojeg kucista koji ima barem jedan 120 mm fan tako da |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premija
|
Pogledaj i Lian - Li kućišta, u Linksu ih ponovno imaju ![]()
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
imam CM690 i nisam zadovoljan...mislim jesam,al nisam...kako da ti kažem...Kućište mora biti neš super a trenutno najbliže superu je obsidian... Sviđa mi se taj lian li al mi je nekako premal za budućnost...ne znam možda pretjerujem,al ako uzmem obsidiana družit ćemo se godinama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Imo sam i CM60 i takodjer sam vise manje bio razocaran... Mislim nije on los, ali... Bocne stranice ko od paira napravljene, punooooo plastike koja vibrira, uzasno vibriranje diskova... Lijepo je dizajnirano i izgleda ali su koristeni jetnini materijali A sto se tice ovog Lian Lia, on mi je ok na prvi pogled... Lagan a kvalitetan te lijep Kupovinom jos jednoga kaveza ima se mjesta za 6hdd, stanu velike grafulje, hladjenje ok rijeseno... Uglavnom ima sve sto mi treba
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
pa zasto onda pitas...?ja sam napravio gumene drzace za hdd i pozatvarao rupe crnim kartonom...ok je za sad...do ljeta će izdržat...onda lijepim lim na "papirnate" stranice,režem rešetke na kućištu kod ventova,sredujem donji dio kod hdd-a i farbam u crno i tak malo,imam nekih planova pa ak ne budem zadovoljan,ko ga yebe...al sam ga utišao žešće,to šta je,je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ima ga sad u linksu dobili nekidan +još još 9 drugih modela, zato se i priča o njemu http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.604.138 a trebali bi stavit i cm 690 II uskoro bar su tak rekli |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni se ovo jako sviđa jer imam crvenih elemenata dosta u sobi,i uklopilo bi se vrhunski,ali nisam našao kod nas nažalost.. http://www.alternate.de/html/product...?baseId=668781 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ja mislim da sam ga vidio negdje.. mozda adm.. edit: dream ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() sad sam vidio i imaju ga... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
da samo je isto 87€ not, ak misliš pucat tolko para onda pogledaj i one zalmane ms1000 gs1000, neznam šta će drugi reč al meni se čine ok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|