|
![]() |
#1 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
Nec Nd-3520 Vs Pioneer Dvr-108
Eto, iako mi dvd przilica ne treba primoren sam ju konacno kupiti. Izgleda da mi je dobri stari teac otisao u kurac, koji god CD da snimim svi fajlovi padaju na data verificationu.... Činjenica je da su ova dva uređaja po specifikacijama identična pa bih molio osobe koje ih posjeduju ili su imali prilike vidjeti kako rade par riječi. Inače uz vrisnuti teac imam i pioneera slot in. Razmišljam da idem na minimal i imam samo jedan uređaj. Dobro ili loše? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Bolje uvijek 2 uredjaja Bolje je NEC-a eto ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Vec vidim svadu izmedu pobornika Pioneer-a i Nec-a koja cesto izbije na tako postavljeno pitanje... ![]() Prava istina je da "prosjecan" korisnik (a vjerovatno i "nadprosjecan") nece uociti nikakvu razliku izmedu dva modela pa uzmi koji god hoces oba su kvalitetna i nemozes pogrijesiti. Bolje ti je dva uredaja da nemoras gubit vrijeme nego snimas direktno s cd-a na cd,dvd-a na dvd...Vjeruj mi nezelis imat samo jedan uredaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja imam tog pioneera dvr-108, dobar je.... do tada sam ima nec nd-2500.... i taj je bio dobar.... nec 3500 je malo jeftiniji od pioneerovog dvr-108.... al hebiga.... ako ti je draze da pise pioneer.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
moj glas ide nec3520 ![]() ![]() http://www.cdr-info.com/Sections/Rev...rticleId=11859 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Moj glas isto za nec. ima ga frend i jako je zadovoljan!
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo, upravo mi NEC riknuo, pa se spremam kupit nešto. Imam istu dilemu, ali mislim da ću ovaj put probat s Pioneerom. Naime, NEC-a sam prvo reklamirao čim sam ga dobio, a sad je, nakon godinu i nešto sitno i ovaj otišao kvragu. Ne prepoznaje više ništa. Garancije nema. A nisam ga baš mučio snimanjem. Snimao je samo DVD-ove, jer za CD imam posebno LG-a.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Na NEC-a ide garancija od 2. god. pa mozda i to prevagne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Pioneer
Imao sam Pioneer i stvaro je same probleme, unistio je desetke DVD-R. Kada hoces nesto procitati sa takvog DVD dobijes read error. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Neznam baš za prže od PIoneera, al ja imam njihov dvd-rom star 4 godine i čita sve živo i apsolutno nikad ne zajebava. Nikad nije rađen ni update firmware-a i opet čita sve postojeće formate ![]() Možda si jednostavno dobio loš primjerak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
do you speak it?
|
u feniksu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
U to vrijeme (prije 1,5g.) samo su Microlineovi maloprodajni dealeri davali 2g. dok ostali nisu (mislim da je u HG spotu bio par desetaka kn jeftiniji, ali i s upola manjom garancijom). Kod njih je recimo garancija na MSI grafe 3g., a na Sapphire 2g., dok velika vecina ostalih daje po 1g. treba pripaziti na te stvari kod kupnje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Istina, i sa diskovima se dosta mulja, koliko sam vidio na hitachija su rasponi od 1god do 3god, mislim da ga je u VeMilu najbolje kupiti, naravno što se garancije tiče...
![]() |
#19 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Daj barem Sonica vrati....
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
Datum registracije: Oct 2004
|
neki dan sam kupio pioneer mcc pržilicu za 490 kn ( 107-ica). flashnuo sam mu firmware pa tako sad imam 108-icu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|