|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Profesionalni zvučnici, gdje kupiti
Pozdrav svima, trebam pomoć ekipe koja poznaje zagreb i koja se razumije u zvuk. Dakle, pošto moj brat ima sastav, trenutno su u kupovini novih zvučnika, zasada samo subwoofera, pa me molio da mu pogledam na netu gdje šta ima za kupiti. Njega zanima RCF ili JBL, eventualno nešto drugo u tom cijenovnom rangu, a woofer treba biti veličine 18", snage 550-650W RMS @4 Ohm ili 450-550W @8 Ohm. E sada, ono što mene muči je što baš i neznam za trgovine koje se bave time, jedino smisleno što sam našao je http://www.oktava.hr, oni imaju solidan izbor, a i ono što nemaju mogu naručit. Dali itko od vas zna još koju trgovinu sličnog sadržaja? Molim vas ako itko ima kakvu informaciju pošto sutra ujutro putujemo za zg do oktave, pa kad smo već tamo ako ima još štogod pametnog da se zaletimo i tamo. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Hvala na linkovima, u međuvremenu sam i sam naletio na provox i nabasao na wharfedale 18" pasivne subove, baš kakvi mi trebaju, istina da su malo jači od potrebnog ali nema veze. Htjedoh pitat, ako itko zna, kakvi su ti wharfedale u svijetu "profi" glazbe, znam da su ovi za kućne potrebe odlični, ali i skupi, ali moram priznat da nisam ni znao da oni proizvode profi zvučnike. Ima li tko kakvih iskustava sa njima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|