|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Acer aspire - Ne radi priključak za struju
Već mi se pokvario jedan adapter ali sad nije problem do adaptera jer je adapter dobar i laptop se pali na bateriju ali jednostavno neće da se upali na struju. Velike su šanse da se onaj priključak na laptopu rasklimao jer sam u zadnje vrijeme morao vrtiti adapter da ulovi kontakt (nije do adaptera jer na drugom lapu radi normalno). Izgleda mi da je sve to fiksirano na matičnu pa da taj priključak nebi mogao zamjeniti. Što mislite da možda pokušam direktno zalemiti žice na mjesto tog priključka ili se ipak može to nekako elegantnije popraviti? Zadnje izmijenjeno od: Marin!!!. 13.12.2009. u 15:22. Razlog: Ispravak naziva posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne znam konkretno za taj laptop ali znam da se nekad moze zalemit i popravit situacija ali pokusaj to rjesit sta prije... meni je jednom pregorila maticna jer je punjac stalno gubia kontakt tocno na prikljucku sa laptopom... stalno sam ga namjesta dok nije bia u banani totalno i tako mi riknila maticna (garancija sve pokrila).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Za slučaj da se nekome dogodi slično... Rastavio sam lap i na matičnoj prelemio kontakte gdje se ušteka adapter i sad sve radi normalno. Mislim da majstori za to kažu hladni lem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|