|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) Uklanjanje hrvatskog jezika sa xp home sp2
Pozdrav svima i prvo i osnovno isprike što otvaram temu koja je već prije bila otvorena. Dakle djevojka mi je dobila laptop na korištenje od firme i na žalost ima instaliran hrvatski LIP, a svi znamo kako je očajan taj prijevod. Mene zanima slijedeće, prije nego što uopće probam sa add remove programs: Dali se može šta zblesirati u samim windowsima nakon deinstalacije, jer nebih volio da se štogod desi pa da ona kasnije ima problema zbog toga, da se slučajno ne sruše windosi ili te fore. Dali je tko to uradio uspješno? U ostalim temama sam naletio samo na probleme prilikom deinstalacije tog LIP-a, nigdje nisam vidjeo da je to netko uspješno odradio. Ako prođe sve u redu, onda bi automatski nakon deinstalacije tog dreka windowsi trebali biti prebačeni na engleski ili? Hoće li mi restore point pomoći ako se štogod zbrlja na deinstalaciji? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nikad nisam imao problema sa uninstall-om Cro Lip-a. I nekidan sam instalirao, pa izbrisao jer zenska nije htjela na 'rvatski. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Hvala na superbrzom odgovoru, evo sad baš maloj telefonski objasnio šta i kako (pošto je ona na Braču, a ja u Sisku), i sve prošlo ok ![]() Što se mene tiče problem solved ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|