|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() posto mi sutra ujutro dolazi silencer(doso mi je u kt,ali nisam u kt,nego u popovaci,naravno nikog nije bilo doma!) i zvao ja liak da sam u popovaci,i veli on sutra cu ti dofurat,reko ok,sad aj da ja svoju pilu malo pocistim,ono pasta ,imam neke pasivce za memu,da ih maknem i stavim nove i tak,ono,i ja ocu iskopcat konektro a ono neide,ja vucem ko isus a ono nikaj,i ja se hrvam 10-15min s tim i nece,ja oduste reko ko ti hebe m*ter jos mi sam fali da silencer nataknem na svoj k**ac a ne na radeona i sad kaj da radim,sve mi se cini da cu stavljat silencera sa kablom u grafi,il cu puknut odrezat kablove od konektora i kad stavim silencera sa rednim stezaljkama to spojit i svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Imao sam i ja taj problem sa 9500pro.Izvadi je iz AGP utora,ako več nisi i sad je kod mene bila fora da sam morao nači neki položaj grafičke i ruku tako da sam imao dobru "vučnu silu" ![]() Moraš si samo namjestiti nekako,nadam se da sam pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
l0l! LAGANO povuci (pritisni) konektor prema dolje (prema dnu kučišta) i onda probaj izvući (bez pretjerane uporabe sile ![]() Konektor ima jedno malo nazubljenje koje te zahebava... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ne da se izvuč ako čupaš ravno, moraš malo savinuti kabel prema dole (dok ti je kartica u matičnoj) da možeš izvuči... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E ja več imam trajno utisnuče na palcu od tih konektora. Frend mi je prošli tjedan posudil tagan 380w i da ga je*eš u pi*ku nejde van 20pinski iz matične. Nakraju uzel klešta. Frend je samo zažmiril. Matična se savila i vuš van. Stisko sam onu kukicu i vukel 20min. Molex iz CD roma nemrem izvuč da ne odvalim onaj klimavi drek van. Probaj kleštima, al lagano. Sistem je ipak "poluga" pa buš uspio. :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jedino da probas malo ugrijat tu plastiku (samo neznam kako) pa onda pokusat, vjerujem da bi bilo lakse.
![]() |
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
|
Samo easy, nisam reko da topis celik nego samo malo ugrijes plastiku (mislim da bi fen pomogo) pa onda probaj jer nema ti druge ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
motocross
|
imam i drugu soluciju,ako skinem ovo smece,onda cu na nozice zalemit pravi molex(ko za hdd,cdrom) i lijepo da se ja nemoram zafrkavat,makar ne mislim vise vadit grafulju van kad metnem silencera,tak da me to ne brine vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ma savini taj konektor na grafulji pod 45 stupnjeva i povuci ga, mora iči van!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....ista stvar se meni dogodila kad sam proba odvojiti taj konektor od graficke,to sam rijesio tako da sam odusta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam koristio silu nekih 15-20 minuta dok nije krenula krv iz prstiju. Onda sam čačkao taj kabel malo gore dole i u jednom položaju je lagano izašao van. Nadam se da ju neću skoro morati vaditi van...
![]() |
#18 | ||||||||||
Moderator
|
Naravno za napajanje jel ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
motocross
|