|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Veliki problem sa mišem
Kad god 1 kliknem na recimo divx file na kompu,mis pokrene film itd Kad god kliknem na sliku na facebooku recimo mis odmah lista 2 slike naprijed Kad god kliknem na fotku u my documents, mis otvara irfanview sliku Kad god oznacim nesto misem,on copira ili ako je zip file extracta iako nisam DVOKLIKNUO Može li kakva pomoc, ili da maknem windowse, a to je zadnja opcija koju cu probati, radije cu razbit miša nabit prst u usb i opravljat sustavom manualno, hahahahaha ![]() 1.pokusao sam sistem restore, nije pomoglo 2.Pokusao sam u folder options, general tabu i sve je namjesteno na ok, znaci na dvoklik otvara foldere ali i dalje je error tu. 3.Pokusao sam mjenjati default postavke u control panelu,nije pomoglo 4.Mjenjao sam pointer speed isto, nije pomoglo 5.Restart pc,nije pomoglo 6.Promjenio usb utor u koji stavljam miša,nije pomoglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
probaj sa novim misem pa vidi dal ce se ista stvar desavati. ako to ne proradi pukni novu instalaciju win pa ces vidjet dal ce se desavati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hehe Nova instalcija windowsa, pa vrijednost podataka je veca nego 1000000 miseva na trzistu. Nema šanse. Idem sad kupit novog miša, to bar nije problem. Al mislim da je ovo softwerska greska nastala usljed ucestalog mjenjanja usb utora zbog nedostatka prostora na kompu, prek 12 dodatnih uredaja je ukljuceno tako da mislim da mora postojati neki nacin bez micanja windowsa. Mozda je netko vec imao ovaj problem pa ga zna rijesit ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
o kojem je mišu riječ? meni se to isto događalo sa mx610,javio sam logitechu i stiže mi za koji dan novi mx1100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@crocro25 - pa kebemu misa imas valjda neki drugi disk koji ti stoji sa strane pa na njega instaliraj nove win tako da ne diras podatke na trenutnom disku ![]() a sto se tice usb-a, mislim da se za 60-ak kn, ako i toliko, isplati dat za usb hub ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
odi ovdje http://www.logitech.com/index.cfm/su...mice/&cl=us,en prijavi sve,attachiraj racun i slike misa,za 10 dana ces dobiti novi miš ![]() edit: http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=594646 mozes i ovo probati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvala, budem napravio prijavu. |
![]() |
![]() |
|
|