|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2009
|
Nova komfiguracija
Eo ljudi slazem novu komfu,samo kucište,za neke djelove vec znam ali mi oko ostatka treba pomoc Procesor: AMD phenom2 quadcore ( jeli mozda bolje uzet intel i7 quadcore i kolika je cijena svakoga) maticna i cipset:to pojma nemam i neznam sta mi to znaci za preformanse pa moze li mi ko to malo pojasnit i preporucit neku dobru a ne preskupu koja ide na ove djelove Grafa: ati radeon 5870HD i jeli bolje uzet nvidiu jer vidim da ati daju bolje preformanse ali nvidia imaju neke ostale prednosti. Ram: pa neznam koliko bi bilo dosta, mislim jedno 6gb i vidim da ram ima svoju brzinu, pa sta mi ona znaci, moze pomoc oko toga i kolike su cijene HDD: jedno 500gb je ok, koliko kosta takav Napajanje i zvucna krtica, to blage veze nemam trebalo bi mi malo pojasnit sta mi to znaci i koje je dobro. Hladenje: dali bi mi obicno zracno bilo dovoljno i kolike su cijene vodenih i dali ih se isplati uzimat i kolika je cijena jednog dobrog kucišta( kutije u koje to sve ide xd) jedno dodatno pitanje: sta je to socket i sta mi on znaci.UNAPRED HVALA ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ti si stvarno otvorio novi topic... @McG-you do the honours ![]() |
![]() |
![]() |
|
|