|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Koju wireles tipkovnicu + miš uzeti-Savjeti
Trebam jedan savjet. Stavio sam 42" LCD u dnevni boravak te se tu nalazi i HTPC ( E6600 , 2x 1gb ddr2 , ati 5570, samsung 500gb) te mi sada treba i neki wireles tipkovnica i miš. Bitno mi je da to radi na nekih 4-5 metara - znači da sjedim na fotelji i da surfam ili čak da bacim neku igricu. Molio bih da mi neko preporuči tri modela i to 1. Dobar model wireles miš+tipkovnicu ( do 700 kn) 2.Nešto šta mi to može ispuniti , nije preskupo a može se naći rabljeno. 3.Neki best buy provjereni model. Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja uzeo tu na forumu Logitech desktop wave pro komplet. Mis je mx1100 koji se dobije u paketu,. Meni radi odlicno,i kupio sam ga bas radi toga. Preporuka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Daj mi samo reci da li ti radi miš i tipkovnica na nekih 3-4 metra? I koliko si platio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Svaka 2.4 GHz wireless periferija bi IMHO trebala raditi na bar 3-4 m. Obzirom da meni MS industrial lovi na >5m onda bi trebao i ovaj Logitech. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
i ja ga isto imam. Lovi, ali je preporucena opticka vidljivost jer onda mis zna zastekati ako je nema. Jako sam zadovoljan, i tipkovnicom i mise. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|