|
![]() |
#1 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Nadogradnja laptopa
Dakle, zanima me kako stvari stoje sto se nadogradnje laptopa tice. Pri tome mislim na zamjenu procesora i graficke kartice - koliko je to uopce isplativo i je li uopce izvedivo? Imam jedan HP 6820 star godinu i pol dana koji i dalje dobro gura, ali zanima me moze li ga se nadograditi necime sto nije disk ili RAM.
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je u nekom slucaju i moguce, totalno je neisplativo, jer bi samo te dvije komponente kostale vjerojatno ne manje od ~2k kuna...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Outlaw Torn
|
Citiraj:
Cini se da je bio u krivu.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
po meni, tesko da mozes promijeniti proc ili grafu, ja sam pokusao na starom asusu, bilo je nemoguce. po slikama koje sam vidio hp ti ni ne nudi mogucnost da jednostavno dodes do njih, cini mi se da sam vidio da mozes otvoriti samo poklopac za rame. a i ne isplati se.
![]() |
#5 |
Outlaw Torn
|
Da, proizvodjacu laptopa vise je u interesu da proda kompletan stroj nego da korisniku omoguci zamjenu komponenti, veci je profit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|