|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Partition Magic problem!!!
Dok pokušavam formatirati linux particije, dojde do 94%, završava i šalje neke podatke o formatiranoj particiji, i smrzne se!!! Zašteka i kad resetiram komp, ko' da se nikaj nije dogodilo!!! What's my problem? Imam Partition Magic 7.0 Pro. Možda sam fulal pa sam pokrenul krivu ikonu ili... Ima koga s istim problemima??? Postoji možda način da bez formatiranja linux particije spojim postojećoj fat32? Linux sam samo iskušaval, sad bi kreiranu particiju vratil staroj particiji. Nadam se da kužite kaj oču postići i da bum dobil par korisnih odgovora! PLEASE HELP PEOPLE!!! THANKS!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Probaj kliknuti na tu linux particiju i nemoj iči na format nego na "delete patition" pa je onda formatiraj u FAT32 ili koji več sistem trebaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nema pomoći! Kaj god napravim, dojde do 94%, piše "UPDATING SYSTEM INFORMATION"- 0% i zašteka!!! Neberem pokrenuti miš i neće ništ napraviti!!! Ima možda koji drugi dobar program za istu stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nema pomoći! Kaj god napravim, dojde do 94%, piše "UPDATING SYSTEM INFORMATION"- 0% i zašteka!!! Neberem pokrenuti miš i neće ništ napraviti!!! Ima možda koji drugi dobar program za istu stvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima pomoći. Greška se nalazi u BIOS-u, ali se nikako ne mogu sjetiti gdje. Nešto je krivo postavljeno. Probaj mijenjati postavke harda, memorije, proca. Tu je negdje rješenja.
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mali savjet - ako imas bitnih podataka na toj FAT 32 particiji s kojom zelis spojit ovu linux particiju OBAVEZNO ih backupiraj prije diranja particije Partition Magicom ili icim slicnim
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|