|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ASUS A7V-E i nestajnje Windowsa
Dakle User se kune majkom, ženom, djecom da on ništa ne sfuša i za divno čudo vjerujem mu. Stvar je ovakva nako 2 - 3- 5 mjeseci samo nestane nešto od iz c:\Windows\System32\Config direktorija i nema boota ... creni ekran sa porukom o magičnoj tipki R jer nešto fali u spomenutom direktoriju. Promjenio dva HDDa (treba čekat 2 - 5 mjeseci da se to desi pa nemogu na "brzaka" testat ![]() Komp ASUS A7V-E, AMD 800MHz, 384 MB RAMa, GForce2 32MB, ASUS P-IN 100 ISDN,... komp inače služi za kucanje i pisanje i surfanje i snimanje slika na CDe nakon skidanja sa kamere ...
![]() |
#2 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Ček malo, nestane sam tako :confused: ? A jel nestaje samo iz tog direktorija ili s još nekih mjesta? Ne znam o čemu se tu radi, ali evo ti prijedlog (prilično glupav i kompliciran, ali ne mogu se sjetiti ničeg boljeg ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
meni sve smrdi na IDE kontoler sa ploče zajedno sa cijelom pločom ... evo upravo pokušavam po 7 put instalirat Windowse, dođe do famozne 2 minute da završi i onda se vrti, vrti, vrti, ... i nikako da završi ...
![]() |
#4 |
Balkanac
|
A vrlo vjerojatno, ako kažeš da je mjenjao i diskove i kablove. Jedino još ploča ostaje sumnjiva ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Nisam jedini ![]() When I installed Win XP PRO on my system, everything was fine. Now, whenever I start the computer after it has been off for about an hour (or more) I get a message saying that my windows/system32/config/system folder is corrupted or missing, press r to repair at the setup screen. I did that, but it doesn't repair. I have formatted and reinstalled about 15 times!!!! It never gives me this message when I restart the computer. Only when the comp has been turned off for a period of time. Is it my Bios? And every once and awhile, the comp just shuts down. Help anybody!I am sick and tired of fooling around with this! Kako stvari stoje svi koji imaju tu ploču i WinXP Pro gore ako ne pale komp duže vrijeme (tjedan - dva) sve dočeka poruka nakon tog dužeg perioda nerada "Windows could not start because the following file is missing or corrupt: \Winnt\System32\Config\"
![]() |
#6 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
"sva sreca" da su A64 ploce stabilne - kako su me uvjeravali neki ljudi na ovom forumu... nedam svoju Intel plocu i proc, pa ni da mi A64 pravi kolace u 3D marku, ne dira me ni najmanje... a ovo nije jedina ploca i jedini problem koji se javlja sa A64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
pardon, ja sam imao problema sa ASUS AV8... isti q |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() samo ti ovako možeš rigat otrov :clap: :clap: VIA KT133 je poznat kao loš čipset...jako loš..... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Balkanac
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
da, da, ... nego jel ima ko tu mamu dasku sa WinXP jer ne da mi se još jednom instalirat windowse ... msilim instaliram ih danas i sve OK, iidem zvat čovjeka da to nosi ali mi vrag ne da mira idem ja to upalit ... prođe 1 sat sve OK, prođe 2 sata i standardna poruka sa početka ... pa nije hard RAM jebemu miša ...
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
@BD ja sam imao sasvim drugčiji problem na DFI VIA KT133 (neka AK-47 ili HK-74 ili tak neš)....WinXP se uoće nemogu instalirati ![]() i btw koji je hard gore? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|