|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Novi notebook
Evo odlučio sam kupiti neki novi laptop i sada sam u dvoumici ![]() ![]() našo sam par konfiguracija koje mi se sviđaju pa bi htio da vi prokomentirate ili još bolje ako možete predložite mi nešto bolje , jače pametnije što da kupim eto jedna od njih PRO66IC-JX008D ASUS 16’’ HD (1366 x 768) Intel Dual Core T4300 (2.1 Ghz) 4GB DDR2 500 GB SATA 5400 rpm NVIDIA® GeForce® GT 220M 1GB DVD+/-RW DL Gigabit LAN, 802.11 b/g, 4xUSB 2.0, 3-u-1 čitač kartica, VGA, Audio in/out 2,6 kg Free DOS 12 mjeseci 1.3 Mega Pixel web camera cijena 4400 kuna bilo bi dobro da kazete da li ovaj gore naveden laptop ima dobar omjer cijene i ono sto dobim,dali je dobra ova graficka ???? kako to funkcionira, dal je stabilno, dal se isplati stavit win7( sumnjam al bolje pitat ![]() i kao što rekoh predložite mi neki laptop dobar do 4500 kn ako može Puno hvala ljudima koji će (ako ih bude) dat si truda da mi odgovore ![]() hvala pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za tu lovu je ok. I Win7 i XP će gore raditi bez problema, a ti stavi koji ti se više sviđa. Ovdje možeš saznati sve o grafi. U principu, radi so o preimenovanoj 9600M GT koja je ok grafa za igranje. http://www.notebookcheck.net/Compari...rds.130.0.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
w7 trosi manje resirsa od bilo kejih win dosada, teoretski bi win 7 trebao raditi i na starijim kompovima,ali... ja sam bio pobornik xp-a ali w7 je puno bolji, laksi za navigaciju i ima puno vise alata, samo si treba dati malo truda i otkriti ih sve. a sta se tice laptopa, za te pare je super, samo je pitanje kako to sve skupa radi, koliko se grije itd. graficka je klasa 2, 3d mark 8800, no asus cesto zna 'smanjiti' preformanse zbog loseg hladenja laptopa. velicina laptopa je vjerojatno veca od vecine ruksaka pa bi mogao imati problema i sa time, ne zelis na ledima nositi 'ormar'. to je moje misljenje, ali sve u svemu laptop nije los, pogotovo za 4400 kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|