|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel napajanje dovoljno jako???
Je li ovo napajanje SMB-500-14 dovoljno jako da mi rade normalno ove komponente: AMD Athlon II X2 240, socket AM3, 2MB cache, 65W i stock vent geforce 9600gt sa zalmanom od 12 cm dvd przilicu hdd maxtor 120 gb i tri mala venta od 8 com mbo GA-M57SLI-S4 hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ne znam bas di je problem........ salim se ![]() ali si temu trebao ovdje ili nastaviti neku od otvorenih, ili otvoriti novu - Kućišta i napajanja. no, sta je - tu je. sto se tice napajanja, to je smartbox kojeg sam imao i dan danas kuca kod frenda bez ikakvog frenda. isto takvo kod drugog frenda takoder radi vec nekih dvije godine bez ikakvog problema, konfa mu je gigabyte 6100 ploca, athlon 6000+ x2 koji nije bas mali potrosac, dva diska i dvije optike, i 9800gt. sljaka 5/5, ne pregrijava se i nema nikakvih problema. tvoja konfa guta manje struje, te ako je napajanje ispravno - neces imati nikakvih problema ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
a napajanje radi sam sto je jako glasno i kad spojim kabl trebam cekat kojih 10 minuta da mogu komp upalit...mislim da mi kondenzator il nes tak oslo i nekad frcaju iskre,al mi tak radi vec dosta dugo...hehehe |
![]() |
![]() |
#4 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Bit ce dovoljna, bez brige. |
![]() |
|
|
Oglas