|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Bnet modem / router i pristup postavkama
Da na otvaram nov temu imam Scientific Atlanta EPC2203 zicni imam problem sa sifrom da udjem u advanced postavke pa sam doso do sifre Username: admin Password: W2402 ali ta sifra mi ne dozvoljava i dalje nikakve opcije dakle da udjem u postavke Config,DHCP, ,EMTA log,Qos,Telnet,line diagnostics predpostavljam da treba druga sifra jer sjecam se da pri inastalaciji kad mi je dosao tehnicar znam da je imao mogucnost u te opcije zaboravio sam ga pitati za sifru jer bila je zurba.. pa me sad zanima jel netko zna tu sifru? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
pokušaj sa hard restom na stražnjoj strani modema, inače ja ne mogu pristupit modemu, zaključan je. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.01.2012. u 15:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
siftu admin W2402 i nece prihvatiti ako ga ne resetiras na tvornice postavke s tim da ikljucis koaksijalni kabel ne znam kako da dodjem do te sifre ne vjerujem da bi mi ovi na podrski za korisnike rekli.. nego da te pitam jel tebi rad u cmd ping i tracert meni se cini da modem blokira te funckije da napomenem da nije do vatrozida ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 15.01.2012. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prebačeno u novu temu jer to i je. Nemoj radit Factory Reset jer će tako izgubit sve postavke pa bi mogao ostati bez neta i telefona. Možda da probaš nešto od ovoga ali tako da uređaj ugasiš > ištekaš koaksijalni kabel > upališ: http://forums.cable-modem.net/index....m=2&topic=1001 Bnet zaključava sve uređaje koji imaju aktivnu VoIp funkciju jer su VoIp postavke u istom "nivou" kao i neke useru "korisne" stvari. Na ovaj način se štite da se ne prijaviš kao netko drugi. Zbog svega toga moraš zvati support da ti željeno naprave ako uopće žele. Ovi sa wireless modelom su u još goroj poziciji jer nemogu samostalno promjenit tip i šifru zažtite. Sve skupa je posljedica fw uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ICMP promet radi normalno. Osim toga, to je modem/bridge, a ne router i po njemu nema potrebe ništa mijenjati. Ako ne radi, zovi neka ti zamijene uređaj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|