|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
napajanja izbor !!!!
e ovako kupujem napajanje.... Links:::::::::: chieftec delta gps-350bb-101l, 350w, 12cm fan, atx2:::: 297,39 KN chieftec enhance atx-1136h, 360w, dual fan, atx2:::: 333,58 KN fortron 350w, fsp-60thnp, super silent, 12cm vent., atx2 ver 2.0:::: 338,10 KN fortron 350w, super silent, 12cm vent., atx2:::: 309,30 KN jedan od ovih !!!!???? svi su iz linksa, forton od 338 kn je narucen.... pitanje dal ga imaju, danas zovem.... preporucite nesto.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Fortron, ali ne znam kakva je v2. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
v 2.0 ti je onaj koji ima malo siri konektor za plocu.... pas mater a ja uzeo tog.... valjda ce mi sutra zamjenit.... a usto gledam.... bonker2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
a zakej bi ga mjenjal??? Pa to je noviji standard napajanja, iako je 350 W sigurno pre slabo za buducnost fakat jedan od PC-Znalaca, naucil je da treba bit fortron i 350 W, pa ga iznenadil prevelki konektor, koji bu jos i vračat išel ![]()
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
|
ajd ne seri.... odem i kupim atx2 a ono atx2 2.0.... cjenik pogledo prije skole i od tamo direkt otiso po to.... uopce nisam zagledo konektore.... pitas me "zasto bi ga mjenjo".... pa kad ne pase.... a da idem konektor rasturavat.... bas i ne.... mogu ga ugurat al nebi ga palio.... pa ako imas neki pametan prijedlog kako da ga sredim.... napisi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
A cuj tebi je fakat sve jedno kad nemas pojima.. Nema pametnih prijedloga, ima samo pravih i krivih rjesenja. sa znanjem koje imas ne bi ti preporucal direktno pristekavanje na plocu, nego odi lijepo u ducan i kupi adapter ATX v2.0 na ATX v 1.3 POsto u ducanu vjerojatno nece znat kaj je to Onda im reci da trebas ATX 24 pin na ATX 20 pin adapter za napajanje ploče. Eto ti je "prijedlog kak ti velis" i sve ostalo bi bilo vjerojatno suvišno.... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
v2.0.... i rendula se malo zahebo.... ali ako ti mislis da sam ja toliko glup i primitivan....tvoja stvar.... trazio atx2.... i dobio atx2 2.0.... nisam pogledo konektore na licu mjesta.... ljepo te pitam a ti se pravis pametan i jedes govna.... i ja kao cuo da treba kupit fortona 350w.... i to je PREMALO za buducnost....pa nemam 6800, 5 hardova,hrpu kartica.... da ti iskreno napisem.... takvi ljudi kao ti mi se gade, prave se pametni i pokusavaju se pravdat tu na forumu.... jer sigurno u onom vani.... realnom zivotu imaju velikih poteskoca sa okolinom i nisu u stanju iznjet svoje misljenje ili ih je drustvo odj....lo zbog njihove urođene pokvarenosti i zeljom za svadjom.... svakom se moze desit da se zezne i ne gleda.... jos ako mu se zuri.... molim te da se ne uvrijedis i da ovu poruku ne shvatis kao daljnji povod za svadju.... ja nisam poput nekih tu na forumu koji ce bit bolesnni ako se sa nekim ne posvadjaju danas barem pet puta.... zato te molim da korektno i pristojno odgovaras na moje postove, ako ne zelis ne moras.... da si se zezo to bi shvatio ali ovo... jos jednom ti se ispricavam i nemoj ovo svatit kao svadju vec kao opomenu (na neki nacin) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
JOs nisi shvatio??? Bolje je da si kupio to napajanje nego staro v1.3 I moj enermax je isto takav, jedino sam ja upikno taj veći konektor direktno.... Adapteri postoje za kupiti....
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
je, enermax ima onu kul foru da detachash ona extra 4 pina...
P4 northwood @ 2.6 2 x 512 Kingmax Hardcore 500 Gainward 6800LE @ 6800GT Enermax noisetaker 485W 2 x Samsung 959NF Logitech cordles media desktop MX BT LG GSA-4120B Seagate 200Gb sata WD 80Gb Thermaltake Shark black Func pad |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
NIsam cak ni to napravio, nego su spojeni sa velikim konektorom i dalje al vise u zraku... Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ok.... necemo se svadjat ![]() ima u ve- milu : SWEEX adapter ATX na SSI/EPS (20 na 24-pin) to je obrnuto od onoga sto meni treba.... ako sam dobro skuzio.... ajde neki ducan di to ima za kupit da ne trazim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
ne kazemo se necemo se svadjat, nego se kaze "izvini na vrijedjanju" Al , nema veze Ovak na pamet stvarno ne znam di ima, al znam da sam vidio na par cjenika, VE-mil, HG-Spot ili Links) Neko mora imat...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ok, hvala.... sutra cu kupit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Drago mi je da ste nesuglasicu sredili medju sobom, ali vas lijepo molim da ubuduce prije nego pocnete gristi promislite o mogucim posljedicama. Ovo prvenstveno ide Josipa, no i Bruno bi mogao pokazati malo vise takta! Vrijedjanje ostavite za birtiju, a ovdje argumentirano raspravljajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
no koment ni na moj koment a ni na tvoj koment. Niko te nije sprecaval da odgovoris kulturno .
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|