|
![]() |
#1 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
MSI 635 + HD2600 mobility?
posto se nisam nikad zafrkavao sa laptopima, ne znam niti sto tocno da trazim. dakle, radi se o MSI M635 laptopu kojemu je X700 prdnula, a postoji mogucnost da se uzme HD2600 mobilka za njega. pa me zanima jesu li ovaj laptop i graficka uopce kompatibilna, ide li jedno u drugo, hoce li raditi i slicno. ako sam fulao nesto, ispricavam se. zahvaljujem ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PM-aj malo Mortala ili nina jer su se oni toga namjenjali. Moje mišljenje je da neće ići jer su u pitanju različite generacije grafi. btw, imaš takav MSI lap s nekim Athlonom, 60Gb harda, X700 i 512Mb DDR rama za 5k kn ( ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
thnx na informaciji za ljude, nisam znao. svakako ce ici dva PMa ![]() nego, ovo nisam najbolje skuzio za Euronics. 5000 kuna? malo previse za ovaj MSI, ili sam nesto krivo skopcao. inace, to je taj lap jer je to konfiguracija.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, dobro si skopčao - pretpotopni lap za 5k kn. I još lijepo stoji u izlogu s istaknutom cijenom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|