|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kako podesiti microsoft outlook 2003
ako netko zna, hvala unaprijed..... trebao sam koristiti istu email adresu na drugom racunalu, u drugom gradu. adresa je preko microsoft outlook 2003. odabrao sam prvu opciju a to je za razmjenu teksta tj poruka, slika, dokumenata itd.... sada me pita da unesem microsoft exchange server i mailbox..... nisam nikad podesavao to jer su na prvom racunalu radili iz t-coma.... ps nemogu nigdi drugo ući jer mi stoji da unesem te podatke, ostalo nije dostupno dok se to ne unese |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
glavni problem je sto ja nemogu uopće otvoriti ovaj prozor sto je prikazan na videu, dakle pojavi mi se prozor od outlooka i kao popup mi dodje sta sma naveo...... kada unesem npr: server1 i u mailbox napisem user on mi izbaci sljedece: the name could not be resolver. the connection is unavailable. outlook must be online or connected to complete this action. nakon toga pritisnem cancel i javi mi sljedeće: unable to open your default e-mail folders. the file.... outlook.ost is not offline folder file. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Šta nemaš mogućnost za zatvoriti taj prozor, Cancel ili Close? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nazalost prilikom costum instalcije nema mi pst settings.... Probao sam reinstalirati office i opet isto.... Postoji li moguĆnost preusmjeravanja sa outlooka na neku drugu e-mail adresu.... Ili ako ima direktno online izdanje outlooka pa da se logiram na netu a ne preko ovoga sto je instaliran na harddisku.... PS MOGU LI ČITATI E-MAIL POŠTU STO SE PRIMA NA OUTLOOKU NA NEKOJ DRUGOJ ADRESI TIPA G-MAIL..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Možeš preusmjeriti mail na gmail, logiraš se preko web u svoj mail račun i napravi preusmjeravanje na gmail e-mail adresu. Webmail za T-com, preusmjeravanje radiš na korisničkim stranicama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hvala na uputama... donekle sam uspio tj podesio sam na t-mobile staviti da preusmjerava na gmail ali na control panelu nemogu nista oko pst file podesavati jer ju nemoze detektirati....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|