|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
CoD4 multiplayer problem
Zadnji put sam igrao COD4 (jedina igra uz COD2 koju sam uopce igrao zadnjih 15 god) prije neke 2 godine. Jucer mi doslo da se malo rijesim stresa i da ubijam okolo pa sam pokusao pokrenut igru i tu nastaju problemi jer nisam uspio jedno sat i pol pa se stres jos nagomilava, a danas bum usao u neki shopping centar i aktiviral bum ruksak ![]() Ovak, mislim cak da imam i cdkey kupljen za tu igru, pise tamo negdje u optionsima da je valid cd key, imam instaliran xfire (ak se nevaram to je za nekaj bilo potrebno). Problem nastaje kad stisnem join game, favourite serveri su vjerojatno svi mrtvi medjutim kad stisnem da trazi servere sa interneta ne nalazi ni jedan. Pokusao sam onda kroz konzolu upisat connect pa neki navodno dobar ip ali bi me izbacilo nakon onih 10 sekundi awaiting connectiona. Imam zadnji patch instaliran, neki 1.7.526, tak nekak. Dakle, ako netko zna u cemu je problem neka podijeli u sljedecih 4 sata dok ne dodjem sa posla i usput spasi zivote nevinih ljudi... hvala
![]() |
#2 |
Bazinga
|
Da li si dobro upisao IP i jesi li siguran da je taj server uopće živ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ma naravno da sam upisao sve tocno, a spomenuo sam i u prvoj poruci da pretpostavljam da su favourite serveri mrtvi, a da neki zivi ne "zive". Probao sam i ova dva IPa kaj je Veno dodao ali i to mi odbrojava do 10 i prdne u rosu. Da nadodam, port forward je napravljen, router resetiran, u biti sve je ostalo kao i prije, nista nisam mjenjao u konfi ali vise ne radim Izguglao sam cijeli google. Citam da su skoro svi imali taj problem ali nigdje nema rjesenje. Sad kad se sjetim, znalo se to desavati i prije ali vec 2 ili 3 refresh bi skeniro hrpu servera....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da li si skinuo zadnje patcheve, patch 1.7, da li imaš punkbuster, updatani i u njemu igru update-nu u njemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Probaj ovako. Odi u igru na start new game. napravi dedicated server i kad ti se spusti dolje server i pokrene, onda uđi ponovo u igru i probaj se spojit ili refreshat listu servera. Meni se događalo to što si ti opisao... Dok pokreneš svoj server neki portovi se još dodatno otvore, i onda hoće refreshat.. Nadam se da će pomoći.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bazinga
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sry, nisam gledao... Onda ako nije punk buster, nemam pojma onda.. Tako je i meni bilo, ja instalirao pb, i update napravio i sve radilo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|