|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Driveri za matičnu na Windows 7
Pozdrav.. studiram na jednom fakultetu preko kojeg dobivam besplatno licence za sve microsoft programe.. pa tako odlucio instalirat windows 7.. sve je ok proslo, osim sto mi ne prepoznaje grafu.. imam sapfire radeon HD 3650 http://www.sapphiretech.com/presenta....aspx?psn=0006 te maticnu, za koju ja smatram da nema dobrih drivera http://www.asrock.com/MB/download.asp?Model=AM2NF3-VSTA da li je netko mozda se susreo s tim problemom i dal ga je uopce moguce rijesiti? jer navodno prolaze od viste driveri.. te bi grafa sigurno prosla.. ali za maticnu je samo xp.. koji ne pomaze nista.. kad pokusam instalirat ni ne prepoznaje da se radi o windowsima.. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Stavi Compatibility Mode na setup od drivera na Windows XP i probaj. Ja sam za svoju maticnu morao staviti CM na Vistu da bi je instaliralo, ali odtad rade super. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#6 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hvala na trudu, al eto prekasno vidio.. pa nisam isprobao.. nasao sam ovo na sluzbenim stranicama Under Windows® Vista™ 32-bit / Vista™ 64-bit OS, this motherboard does not support ATi™ AGP card because NVIDIA® does not provide nForce3 250 relevant driver for Windows® Vista™ OS. tako da sam odustao.. ako netko zna da onaj driver prolazi nek mi javi.. sedmica je dobra.. brzo se ja vratim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
It's all a joke
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo samo da javim... ne rade ni ovi driveri.. radili bi da se radi o nvidia grafickoj kartici, ali ATI ne prepoznaje.. ja mislim da je ovaj problem nemoguce rijesiti jer ni google nije ponudio ni jedno rjesenje! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|