|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
HDMI 1.3 Kabel 15m
znam da radi maxtv na fullHD -->
Pred godinu dana bi znao da jeftini kablovi neće izdržat. Al sad ništ više ne znam ![]() Pa ako ko ima iskustva iz prve ruke... (Jer ovi će 100% izdržat do 25m bez pojačala i dođu 30-40$, al to je vani... kakva je situacija kod nas: Chipoteka/Aswo/još koji) Namjeravam spojit HDMI-HDMI ili DVI-HDMI kablovima od 15m par stvari po stanu, pa me zanimaju opcije:
1) dal' će kablovi od 200-tinjak kuna zadržat kvalitetu na tih 15m 2) kvalitetni kablovi 500+ kn -nastojim izbjeći ![]() 3) 10m + adapter + 3/5m - sve skupa ~ 200-250kn--> znam da radi maxtv na fullHD Pred godinu dana bi znao da jeftini kablovi neće izdržat. Al sad ništ više ne znam ![]() Pa ako ko ima iskustva iz prve ruke... (Jer ovi će 100% izdržat do 25m bez pojačala i dođu 30-40$, al to je vani... kakva je situacija kod nas: Chipoteka/Aswo/još koji) Zadnje izmijenjeno od: plonker. 17.09.2009. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene 10m kabel od ~180kn, nikakvi problemi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam spajao jedan od 5m. i jedan od 10m na HDMI svich, znaci dolazi 10 a izlazi 5m naj jeftinijeg kabal i radi bez ikakvih problema.
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da, znam da sa 10m nema problema...(i ima ga od 10 različitih proizvođača u HDMI v1.2,v1.3,v1.3b... i 10m je standard)... Al sa 15m je (barem prije) bilo. Od 15m u HR (ispod 500kn) sam našao: 1)Transmedia C202-15L - 246kn 2)U ASWO-u jedan - 244kn edit:tražit na googlu bilo kaj o transmediji je ![]() Službena stranica im je http://www.keep-in-contact.de/index.html - bar mislim NOT google friendly! odusto od bilo kakvih informacija s googla o ova 2 majmuna od kablova! Ako ko ima osobna iskustva sa Transmedijom i naročito ovim 15m HDMI kablovima... ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.09.2009. u 23:55. Razlog: dupli post |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: plonker. 18.09.2009. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
chipoteka hq kabel 10m radio ko zvjer bez ijedne trunke interferencija na slici... mislim da je nešto preko 200kn bio taj. double shield, pozlaćeni kontakti, feriti na oba kraja i poprilična debljina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
Bojim se da ćeš morat probat, nema ti druge. Probaj u dučanu pitati dali možeš vratiti kabel ukoliko ne radi na toj udaljenosti i zamjeniti za neki drugi. Također, postoje HDMI repeateri koji bi ti možda pomogli. Al opet, ulagat u repeater ako u startu možeš kupiti bolji kabel... FullHD signal na 15m jeftinog kabela sa prespajanjem: ja osobno ne vjerujem. Također uzmi i u obzir koliko si uložio novaca i truda u izvor i na TV i da sve to sad shebeš sa jeftinim kabelom... My 2c. EDIT To je dobar kabel.
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
postavljali max-tv... sve ištekali... sad ni DSL ni MAXTV ne radi... i vidli da ništ ne radi... pa otišli! majmuni -->
![]() hvala na linku : http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/ma...bl-od-10-15-m/ 15m, znači izvedivo za ~200kn probat ću uzet s mogućnošću vraćanja isti dan ako neću bit zadovoljan treba mi 15m... 10m sam već 5 put napiso: znam da je dobar i da će bit dobar, problem je: treba mi 15m...
i makar se čini ko mala razlika: nije. 10m je, pred godinu-dvije, bilo normalno... 15m je JOŠ i danas upitno... ZATO sam i pitao da li ima tko recimo ovaj Transmedia C202-15L kabel od 15m i da li gubi na kvaliteti! (i ne, sorry al ne, ne zvuči mi logično: 5000kn za tv, 7000kn za komp, 1200kn za kablove) možda nekom zvuči, al meni ne zvuči logično (sorry ak sam živčan, al sad su me razpizdili iz t-com-a--> postavljali max-tv... sve ištekali... sad ni DSL ni MAXTV ne radi... i vidli da ništ ne radi... pa otišli! majmuni ![]() hvala na linku : http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/ma...bl-od-10-15-m/ 15m, znači izvedivo za ~200kn probat ću uzet s mogućnošću vraćanja isti dan ako neću bit zadovoljan Zadnje izmijenjeno od: plonker. 18.09.2009. u 16:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|