|
![]() |
#1 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
HP 7300 -Laptop ne prepoznaje Wireless
Nakon ponovne instalacije windowsa laptop mi ne prepoznaje Wireless, točnije u device menager uopće nema toga adaptera (XP, sp3). Nikako ne mogu ga instalirati, skinio sam hrpu drivera s hp-ove stranice (proset,brodcom) i ništa. Čak ne mogu ni na samom laptopu pokreniti tipkom za uključenje wirelessa...ništa ! ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Makni sp3, bilo je o tome na forumu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda se izvukao konektor wlan kartice sa ploče, pa ti je zato ni ne pokazuje. Probaj staviti neki drugi OS (npr. Win7) pa vidjeti da li on pronalazi wlan.
![]() |
#4 |
Stane
|
Prvo sam probao wireless narediti na Win XP s SP2, ali nije radio, pa sam instalirao SP3, Win 7 ali ista stvar! Laptop pored ekrana ima hadwersku tipku za uključivanje Wirelessa ali ne radi (ostale tipke za napr zvuk, rade)! Ej da, ne radi ni bluetooth (ali on nije bitan). Više idem za popppp, a baš mi treba wireless!
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod HP-a, BT i WLAN se uključuju istom tipkom. Možda je ono što sam naveo. Sini Service manual i tamo vidi gdje se wlan kartica nalazi, pa otvori lap i vidi da li je priključena i da li uopće radi (probaj je priključiti na neki drugi lap).
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
HP Compaq nx7300 ? Jesi instalirao HP Quick Launch Buttons ? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=ob-57820-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
možda je isključena u biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stane
|
Citiraj:
U biosu nema nikakvih opcija što se tiče wirelessa! Jednostavno kada stisnem tipku wireless ona se ne upali!
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Šta kaže kolega il se kartica ištekala il je crkla. Ako nisi na ti sa preciznim otvaranjem, rastavljanjem pravac servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko se sjećam, taj notebook ima Intelovu WLAN karticu. Prema tome, instaliraj Intelove drivere zajedno s Intelovim utilityem, nemoj koristiti WZCU... http://downloadcenter.intel.com/Prod...ProductID=2259
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Kolega domy_os tvoja "tvrdnja" nemora biti točna. U zadnje vrijeme kod većine proizvođača a zbog serijske proizvodnje pojedini "moduli" mogu biti različitih tipova / proizvođača. Najčešće je to slućaj sa wireless karticama, kamerama, touchpadom, . . . U konkretnom slućaju na support stranici HP za ovaj model i wireless su opcije: - Intel PRO Wireless - Broadcom Wireless S kojom verzijom ti je došao lap trebaš utvrdit po Device ID ili imenu ako je već prepoznata. HP Compaq nx7300 Notebook PC Maintenance and Service Guide Autor teme neka malo pažljivije pogleda postavke u BIOS - u: Built-In Device Options ■ Enable/disable embedded WWAN Device Radio ■ Enable/disable embedded WLAN Device Radio ■ Enable/disable embedded Bluetooth Device Radio Sama wireless kartica se nalazi ispod tastature (šta znači servis), a čisto sumljam da se ištekala jer bi trebala biti osigurana sa 2 vijka (vidi 125 str). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znam, ali nekako više ciljam na Centrino jer ih je prije bilo više nego AMD-a (s Broadcomom)...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|