|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
TP-Link TL-WN620G Code 10
imam problem s gore navedenim wireles usb stikom...sa kompom idem prek wirelesa na internet i u zadnje vrijeme nakon svakih 10-20 minuta na internetu slomi se konekcija i opet proradi kad ga izvucem i opet uguram u usb...povezan je s onim usbom iza(na maticnoj),instalirao sam najnovije drajvere i opet mi se to dogadja... ako ko zna pomoc nek pomogne!!! ![]() hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Na stranici proizvođača zadnji drajver je TL-WN620G_071103 (11/03/2007). Code 10 error se dešava zbog: - nepostojanja drajvera - neispravnog drajvera - nepotpunog drajvera - hw neispravnosti uređaja Alternativno možeš stavit drugi drajver ali za to trebaš otkrit na kojem se chipsetu bazira taj stick. Nemam volje sad dl. 12.2 Mb da bih otkrio, upload - aj negdje samo inf file negdje i ovdje stavi link. Sve ovo zato jer možda postoji noviji / bolji drajver origigi proizvođača (TP-Link samo "prepakira"). EDIT: Google kaže (ako je info točan) da je stick baziran na Atheros AR5005UG seriji, AR2112/AR5523 chipsetu, Atheros AR5005UG XP x32 driver. Još jedna stvar, jel "upireš" po torentima ili se pucanje konekcije dešava pri korištenju browsera? Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 05.09.2009. u 19:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Onda usporedi tu prethodnu instalaciju sa ovom novom (os source, drajveri, postavke). Znam da ovo nije jednostavno ali očito u nekom detalju leži razlog sadašnjeg blema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ok fala |
![]() |
![]() |
|
|