|
![]() |
#1 |
Guest
|
NOD32 i Spyware Doctor s antivirusnim programom
..mogu li funkcionirati zajedno i kako jer je ispalo da mi doctor zaprecuje internet...hvala(znam da glupo pitanje al eto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisam bas puno koristio spyware doctor (mislim jesam prije kratko vrijeme) ali na slabije masine i nije bas spyware doctor rjesenje jer dosta uspori sve.. Meni se kao najbolje kombinacija pokazala Kaspersky Anti-Virus & Malwarebytes' Anti-Malware! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ok hvala, micem doctora ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mici, mici... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
ja ima spyware doctora i kis 2010. lijepo rade zajedno!
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
ja mislim da ne.sa kasperskim netreba kombinirat i bezvezne skenere kraj njega stavljat da mu smetaju...ili mu isključite spajver protekciju. ako mislite da vas kasperski ne štiti dovoljno,a štiti najbolje,....nekad samo preskenajte sa drugim skenerima..i uštedit će te i na bezpotrebnim procesima. vjerovatno imate stare navike,od vremena noda..te kombinacije..al kasperski vam to nikad nije trebo.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Nope to oboje ne drzim sebi na kompu drzim samo kasperksy.. Ali kao kombinacija za detekciju/uklananje protiv "smeca" sa neta mi se najbolje pokazala kombinacija KAV + MBAM.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
@u ovom tvom zadnjem postu ti još samo fali.. "XD" ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|