Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2009., 23:28   #1
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
preporuka freeware bandwidth monitora

znam za google, ali on mi nije uspio pomoci u ovome pa onda pitam ovdje za misljenja
znaci, treba mi neki freeware bandwidth moitor koji ce biljezit up/down promet, po mogucnosti ljepo s nekim grafom, ali takoder imati opciju loganja ukupnog prometa kad koristim mobilni internet...
ovo sve sto sam do sada napisao sam naso u vec par programa, ali ja bi htio jos nesto - a to je da mogu vidjeti pojedinacno po aplikacijama/procesima koji koliko trosi, znaci nesto ko netlimiter monitor ali ne toliko bugovito i da nije toliko glup da podupla promet jer firewall registrira ko proces koji trosi jos toliko bandwidtha koliko i svi ostali procesi...
thx

njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 30.06.2009., 12:24   #2
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
networx, odličan, sve ima što tražiš, i ponešto pride
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.07.2009., 21:35   #3
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
evo koristim taj networx otkad si mi ga preporucio, ali moram priznat da nisam bas zadovoljan...najvise me smeta sto nemogu vidjeti koliko pojedina aplikacija koristi bandwidtha, nego samo ukupnu brzinu...a i graf je dosta nepregledan(nije da mi je to ekstra bitno) i neznam di da stisnem da bi real time gledao brzinu, znaci da nemoram stalno micat i stavljat pointer na ikonicu pa da mi izbaci notification, nego da se podaci mjenjaju u stvarnom vremenu..
njuskalo je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2009., 10:38   #4
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
dio toga što ti treba se može podesiti, ako ne uspiješ probaj DU meter i BWMeter koji služe sličnoj svrsi. Javi koji ti najviše odgovara..
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno