|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Odjednom više nemogu na internet (Undentified network)
Pozdrav svima, eto imam jedan mali problemcic... Imam laptop Toshiba Satellite Pro A-300 i sve super radi do danas... odjednom vise nemogu na internet... spajam se preko wirelessa na svoj kucni router. sad odjednom pise undentified network. probam sve sta vista nudi kao rjesenja i nista.. opet isto. probam na drugi komp i radi, znaci router nije. probam se spojit kablom na lap i ne radi! Sad se tu vec zabrinem ![]() Nazovem Iskon, sve provjere, pingamo neke adrese ( ne razumijem se bas pa...) , upisemo manualno ip adrese i dns, sad se on kao spoji, upisem yahoo u preglednik i nista... kaze mi zena neke brojeve za yahoo i spoji se... i kaze da mi vise nemoze pomoci da mi se nesto poremetilo na lapu itd... Kako bi u svakom slucaju htio izbjeci odlazak mog dragog laptopa na servis sta vjerujem da stvarno traje (a treba mi za posao), molio bi Vas ako neko zna neko rjesenje. Ili da mi bar moze reci sa sigurnosti da je nesto otislo pa da ga odnesem. ![]() Eto unaprijed se zahvaljujem na savjetima i ispricavam se sto nisam mogao biti precizniji zbog vrlo ogranicenog znanja o kompu na ovom podrucju i ako je ovaj post zavrsio na krivom mjestu (hardware - software)... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Da nije Zlob DNS Changer, što da radim?(tamo bar radi nekako) Iako nije nužno, ali kakve su šanse da se dođe do jednog sa List of live CDs? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kolko sam te shvatio postoji mogucnost da se radi o virusu, evo bas provjeravam sa svim mogucim antivirusima pa javim. A ovo drugo bas ne kuzim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Eto provjerio viruse i nema ih... Sve je isto! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
na zaraženom kompu nemaš baš neke koristi ako skeniraš sa AV na tom kompu jl ne bi bio zaražen da ga je uspio zaustaviti ... a i naknadna instalacija baš ne prolazi jer cilj dosta malicioznih programa je prvo onemogučiti bilo kakvu zaštitu i stvoriti privid da ona radi ... probaj sa NOD32 za JEDNOKRATNU upotrebu, dakle ovo ti nije instalacija već samo OnDemand Scanner (ovdje) i kako t hopok rekao prije preporuka nabootat komp sa nekog live CD i provjeriti ga WinUBCD je ok za većun win usera ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|