|
![]() |
#1 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
browser mozgalica
Evo frendovi otkrili jednu vrlo zanimljivu i zapravo tešku browser igru (ako se to može nazvat igrom). Naime, zatvoreni ste u sobi i morate pronać izlaz: http://www.ig.ns.ac.yu/fun.html Ako je netko igrao nešto slično ili zna neku sličnu igru, molim vas neka posta ![]() Ovo je zaraza hehe ![]() btw. uživajte :P
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
omg....vec 4 sata igram to cudo i zapeo sam...jer postoji gdje kakav tutorial ili rijesenje ili nesto slicno ?!?!?! dobiti cu mlade uz ovo !!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ispod stolca imas poruku. Iza slike je sef koj otvoris tako da gurnes kljuc unutra, uspio sam otvoriti kovceg i onak to je to... Neda mi se dalje, potratio sam 2 minute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
kako si uspio doci do lijevog kljuca? ja zadnje sta sam uspio je dignuti parket i dobiti ono cudo sto lici na neku uv-lampu (mozda)? Zadnje izmijenjeno od: madox. 29.05.2009. u 19:33. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ne sjecam se ![]() sa UV lampom sam osvjetlio onaj good luck papir i tam ima neka shema, neznam cemu sluzi..i kad se osvjetli ona ljeva slika sa bojama na zidu tamo sz tipke od klavira ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ja kada idem s lampom preko tog papira nista se ne desava?!?!? jer se ta lampa treba na neki ancin upaliti ili sta? a i ovo sa slikom mi bas nije jasno?!?!? koja vrazija slika s bojama?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja sam našao samo eprovetu i neku baterijicu, lol, pa di vi lampe nađetE? i kako si maknuo stolac? i još nešto, na zidu di su ona dva zida kaj se podižu elektronski, lijevi su neke tipkice razih boja, kaj tam ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Madox: mislio sam na ona 2 zida sta se podizu ![]() U lampu moras staviti 4 duracellke koje su ti.... ![]() ![]() Maknes stolicu i u rupama su baterije. Sad se ne sjecam di sam diktafon naso, ali uglavnom treba ga otvorit..unutra ima nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Sry svima što s etek sad javljam...nisam bio na forumu ovih dana.... Jel tko uspio samostalno ovo čudo riješit ? Jel trebate kakav hint :P ? STvarno je bolesna igra ![]()
![]() |
#26 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Staro, ali jebeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|