|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
AMD Athlon II X3 435 - X2 ubojica?
Athlon II serija je kompletirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
pa dajte ga usporedite s Intelom koji slično košta. ono mi ne znači skoro ništa.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ima. e sad, koliko je brz to je drugi par rukava i bilo bi jako interesatno vidjeti tu usporedbu. ja bi vam osobno ustupio na test da imam. uspoređujte brzine Intel vs. AMD procesora koji slično koštaju, to je ljudima najbitnije. svi mi imamo neki budžet - određen ili nametnut ![]() konfiguraciju koju imam u sigu sam uzeo prije godinu i pol baš iz razloga jer nisam mogao složiti Intela s pločom za istu lovu da radi isto što i ovaj sustav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
U Rvata triperaši nisu nikad imali cijenu kao i vani, tako da čisto sumnjam da bu se sad nekaj promjenilo ![]()
![]() |
#7 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
X2 ubojica, hm, možda ako cijene budu kao šta piše, iako sumnjam, bit će on bliže X4 cijenama, nego X2. Nego temperature su zanimljive, šta još niste upogonili grijanje u prostorijama ![]()
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#10 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Evo s jednog drugog sajta |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ne znam kako ste imali volje citati clanak nakon onog uvoda u naslovnoj gdje se referira na prosli u kojem su athlon x2 250 svrstali pod office proc i preporucili kupovinu 40% skupljeg zbog 1-6% boljih performansi (po testovima koje su sami napravili, ne tamo nekim levima s neta)..... Osima kao zabavno stivo.....da, tako vec ima smisla. Morati cu i ja kad se vratim kuci pa editiram s nekim komentarom na clanak ![]() edit: ajd ovaj je kako tako u redu (iako se pridruzujem ovoj primjedbi za nedostak konkurencije u grafovima), jedino zakljucak nema veze sa stvarnoscu jer smo svi bili svjedoci da ljudi ne vole x3 procesore (smrde, fuj, cudni su im itd.) i da svi mi koji smo ih kupili dobijamo epitet nekih cudaka....ono, zasto smo pobogu to kupili? jel radi to uopce? Bemti kao da sam gremlina usvojio. Tako da mislim da buducnost x2 athlona uopce nije upitna. Barem za sada. Zadnje izmijenjeno od: greg SE. 24.10.2009. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
HA neznam, meni nikada nisu padali na pamet ti x3 procevi, nekako su mi ni vrit ni mimo, ima jednu jezgru više istina, ali opet nekako mi je baš čudna ta brojka ![]() Eto, danas, tj. jučer pošto je prošla ponoć sam kupio i ja novi proc i gledam sada za 100-tinjak kn više sam mogao uzeti phenom x3 al eto uopće mi nije to palo na pamet, nekako me taj neparan broj jezgri tjera da ga brzo zaboravim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Heb ga,kad ste ko ameri,biased prema svemu što vas na kraju i košta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|