|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
hd video pitanje
evo ovako,nemam nikakvih problema sa gledanjem hd filmova imam athlon x2 3800+ proc i asus 8600 gts graficku koristim avc core professional codec sa ukljucenom CUDA tehnologijom i zauzece proca mi je izmedju 18-22 % moj prijatelj ima athlon x2 5000 black edition klokan na 3100 mhz(jezgre) i radeon 4850 gainward gs i njemu je zauzece proca na 50-60% e sad jel to mora biti tako jer je meni nevjerojatno da mu je toliko zauzece proca pa zar graficka ne bi trebala sama dekodirati hd video jer ima hardwerski dekoder u sebi.Ako da, kako podesiti da player koristi dekoder u grafickoj evo danas sam mu ja dao taj avc codec i zauzece proca mu je sad izmedju 35-48%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno čovjek nije podesio da mu grafa preuzima kodiranje na sebe umjesto da opterećuje procesor iako ATI grafe imaju tu mogućnost odavno jer je UVD čip predstavljen još u seriji 2xxx. Isto tako treba te opcije podesiti i u playeru. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=142972
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|