|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Usporedba par Epsonovih modela
Evo imam namjeru uzeti multifunkcijski epson pa se dvoumim između par modela sx 100, sx 105, dx 4400 i dx 4450 ! Po cjeni su svi manjeviše tu negdje a i iste tonere koriste ! u čemu je onda razlika ???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Apsolvent
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav, za DX 4450 sam negdje kad sam ja kupovao printer čitao da prerano javi da je potrošio tintu te da se u praznom spremniku prilikom mućkanja čuje da ima još tinte unutra. Ja sam uzeo DX4400 i uvijek prilikom mjenjanja tinte promućkam prazan spremnik i ne čuje se da ima još unutra tinte. Zadovoljan sam, jedino ono što mi se desilo da mi je prestao raditi skener a prethodno sam obrisao programe koje ne koristim neko vrijeme ali ništa od printera i skenera, i to da mi skener ne radi nisam ni odmah primjetio nego tek kasnije. Eh da na mom računalu je samo printanje bilo OK i kopiranje ok kopirka nema veze s računalom. I onda sam obrisao program od printera i skenera kompletno ponovo instalirao na svoje računalo i opet isto, a na drugom kompu koji ima instalirano radi skener i print. Nije mi imalo nikakve logike ali sam još nazadnje pokušao ponovo instalirati upravljački program od Logitech web kamere koji sam svjesno izbrisao jer ge ne koristim. I skener od tada ponovo radi. ![]() Sad me malo nešto zeza obostrani ispis, pisao sam opširnije na jednoj temi tu na forumu. Ali mislim da nije to ništa strašno, barem se nadam. Općenito zadovoljan sam s obzirom da sam ga platio nekih 300 tinjak kuna u vemilu. Pa makar ga bacio i kupio novi, kako su već jeftini ti all in one printeri, to se uopće ne isplati tražiti i nositi u servis. Hahaha ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|