Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2009., 22:41   #1
turky-ri
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Usporedba par Epsonovih modela

Evo imam namjeru uzeti multifunkcijski epson pa se dvoumim između par modela sx 100, sx 105, dx 4400 i dx 4450 ! Po cjeni su svi manjeviše tu negdje a i iste tonere koriste ! u čemu je onda razlika ????
turky-ri je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2009., 23:05   #2
Dino C.
Apsolvent

Dino C.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Pozdrav,

za DX 4450 sam negdje kad sam ja kupovao printer čitao da prerano javi da je potrošio tintu te da se u praznom spremniku prilikom mućkanja čuje da ima još tinte unutra.

Ja sam uzeo DX4400 i uvijek prilikom mjenjanja tinte promućkam prazan spremnik i ne čuje se da ima još unutra tinte.

Zadovoljan sam, jedino ono što mi se desilo da mi je prestao raditi skener a prethodno sam obrisao programe koje ne koristim neko vrijeme ali ništa od printera i skenera, i to da mi skener ne radi nisam ni odmah primjetio nego tek kasnije. Eh da na mom računalu je samo printanje bilo OK i kopiranje ok kopirka nema veze s računalom.

I onda sam obrisao program od printera i skenera kompletno ponovo instalirao na svoje računalo i opet isto, a na drugom kompu koji ima instalirano radi skener i print.

Nije mi imalo nikakve logike ali sam još nazadnje pokušao ponovo instalirati upravljački program od Logitech web kamere koji sam svjesno izbrisao jer ge ne koristim. I skener od tada ponovo radi.

Sad me malo nešto zeza obostrani ispis, pisao sam opširnije na jednoj temi tu na forumu.

Ali mislim da nije to ništa strašno, barem se nadam. Općenito zadovoljan sam s obzirom da sam ga platio nekih 300 tinjak kuna u vemilu. Pa makar ga bacio i kupio novi, kako su već jeftini ti all in one printeri, to se uopće ne isplati tražiti i nositi u servis. Hahaha
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno