|
![]() |
#1 |
Guest
|
Pitanje - Asus ili Leadtek
evo, imam ja kratko pitanje, a odgovor me vise nego zanima. Sta je bolje uzeti! Tocnije da preformuliram. Koja je brza! VGA AGP LEADTEK A400 TDH, GeForce 6800 LE, 128DDR, DVI, TV ili V9999TD/128MB 6800,AGP 8X,TV-OUT+DVI+2xVGA,325MHz engine,400MHz RAMDAC, 700MHz Mem ,128 MB |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
asusica...po ovom što piše to je 6800 GPU (12x1,5vp) i radi 325MHz leadtek je 6800LE GPU (8x1,4vp) i radi na 300MHz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Re: Pitanje - Asus ili Leadtek
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
a šta se toga tiče ja bi rađe uzea Leadtek. Dobra je i ka šta si sam reka ima masu programa za nju a i ubuduće će ih biti. Ima ti tu graf. jedan moj prijatelj i odlična mu je!!!! a što se tiče asusa ona je malo jaća u startu, al moguće je da će i za nju bit raznih programčića. a ako ne znaš za koju bi se odlučija, ja mislin da ti je najbolji savjet da uzmeš onu koja ima bolje hlađenje ako već misliš da ćeš je u budućnosti klokirat. al pazi veće hlađenje ne znaći nužno da je i bolje!!! ;-)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
gle da uzmeš 100 6800 kartica iste marke i klase (npr. GT) svaka će se drukčije clockati(GPU,mema će uglavnom dosta slično ići) i otključavati....tako da ti nitko na tvoje pitanje nemože odgovoriti 100% točno.... ja ću samo reći: što ako ne uspiješ otključati leadtek-icu ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Evo, odlucih, sutra (sad vec danas) idem fino ja po Asusicu. Pa bog daj pipeline-a. Objavim ovdje rezultate moddanja kad zavrsim a i budem naveo perfomanse stock hladnjaka! |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Daj javi koliko si ju platio i gdje! E i reci VanR4usu da ga pozdravlja Pantera, igrali smo prije 3 tjedna na netu, pa me pozvao na test da uđem u klan! Poslao sam mu mail ali se nije javio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rider of the Storm
|
Napiši kako ti se čini grafička, namjeravan i ja sad nešto kupit pa me zanima!!! ;-)
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Evo, otislo sve kvragu. REDOSLJED DOGADJAJA -> Odlazim ja na net u potragu za grafuljom i naletavam ja na tu asusicu po cijeni od 1677 kuna i postavim pitanje na forumu. 15.11.2004. Zovem king racunala i kazem da hocu kupit asusicu, a neki covjek mi odgovara da ju trenutno nemaju, ali moze narucit. Ja ga pitam koliko dodje i kad ce doci, a on mi automatski odgovara da ce doci vec sljedeci dan i da kosta 1677 kuna i nes sitnog. Ja mu kazem da cu je uzet i da je dolazim pokupit sljedeci dan. On kaze da dodjem poslije podne. 16.11.2004. Tokom noci sam vidio neke testove i veselo krecem po grafulju. Dodjem sa parama do ducana. I kazem da sam dosao po asus v9999 serija po cijeni od malo ispod 1700 kuna. On gleda i kaze da takve nema. Ja ga pitam kak to. On mi nabroji da imaju tri modela, a da najjeftiniji kosta 2400 i nes kuna. Ja otidjem iza pulta, procitam specifikacije i kazem da je to ta, ali da nije to ta cijena. On kaze, otkad imam cijenik, a ja od prekjucer. On kaze da je ovo novi. I tako ja osto bez grafulje -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Pa koliko je meni poznato ta kartusa (V9999) je 6800 i sada bi ti kupio po cijeni 6800 LE pa mislim stvarno previse ocekujete ,a to sto neki trgovci neznaju napisati prave cijene je neka druga tema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Evo, kupio leadtek i otkljucao SVE¨!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Danas mi se neda, ali sutra cu skinut cooler i maknut onu sugavu zvaku, pa cu onda ici cloackat! |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest