|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Preporuka za LCD TV spojen na PC
Otišao mi je monitor i kupio bi nekog novog. Uz malo razmišljanja došao sam do zaključka zašto ne kupiti tv umjesto običnog monitora jer monitori veličine preko 24 incha cjenom su poprilično bliski TVima puno veće dijagonale i imaju puno više konektora koji su mi dosta interesantni. Uz malo čitanja po netu i forumu svidio mi se LG-ov 32LH4000 koji košta 4800 kn. TV bi uglavnom služio za "rad" na kompjuteru - dakle surfanje, igranje i gledanje filmova uglavnom. Intersira me prvo je li se uopće isplati imati toliki monitor - već sam isprobao jedan 32" LCD (samo što je bio 1366x768) i rad na njemu je bio poprilično ugodan. Na žalost nisam ga mogao zadržati duže kako bi se stvarno uvjerio da je to to. Drugo što me interesira ima li neka preporuka do 6.000 kn umjesto ovog. Pročitao sam "Zalijepljeno: LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja" i nije mi baš puno pomogao jer bi volio vidjet kakva su iskustva ostalih. Naime nemam mogućnost odlaska u trgovinu i uživo se uvjerit u kvalitetu TV-a. Treće pitanje je način spajanja - je li bolje spojit ga običnim d-sub kabelom ili HDMI-jem. Za ovaj zadnji trebao bi adapter DVI na HDMI i HDMI kabel pošto mi grafička nema HDMI izlaz nego ga podržava preko DVI-a. Blue-Ray još nemam u kompjuteru ali vjerojatno ću ga u budućnosti nabavit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|