|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
HELP: Problem s prženjem ...
Neznam koji je k*** došao kompu . ![]() Počnem snimati neke filove na cd sa nerom a kao ono na oko 12% jednostavno sve zašteka i izbaci mi neku poruku ,( neznam kako ide sad točno ) uglavnom nešto o SCSI problemu . Prža je LG 16x10x40x ( koja je dosad radila savršeno već gotovo 2 god.) Fora je u tome što ja nemam SCSI pržilicu nego onu običnu ... A kad odem u Device Manager tamo mi za pržilicu piše :HL-DT-ST CD-RW GCE-8160B SCSI CdRom Device Slično piše i za DVD čitač (Pioneer). Očito su windowsi krivo prepoznali pržu i instalirali krive drivere ili šta već ??? Ima tko kakvu ideju kako rješiti ovaj problem ??? :confused: P.S. Windowsi su sa SP2. Ili možda su DEAMON toolsi kaj zaje*** s virtualnim uređajem ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
da nisi možda instalirao nedavno nvidia čipset drajvere?? konkretno IDE SW ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dragoon
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja mislim da je problem u service packu 2(na stranicama proizvođača moje matične izašao je i novi bios koji navodno rješava neke probleme sa SP2, no neznam da li to djeluje jer još nemam SP2 ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
Jao , baš mi se i ne sviđa pomisao na skidanje drivera s 56k modemom , a teški su malih 30.72 MB ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Dragoon
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|