Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.01.2009., 10:59   #1
poker
Premium
Moj komp

poker's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
windows instaler-problem

kao što naslov kaže moj problem je ovakav:na compu je bila instalirana igra crysys-warhead i kad sam je deinstalirao(propisno) u "add and removes programs" je ostala ikona crysys-a te sam je sad probao ponovno instalirati(igru) i comp kaže da imam problem u windows instaler-u.Probao sam je maknuti sa total uninstal i sličnim programima te nisam uspio čak sam i ručno u registry obrisao i restartirao comp ali i dalje se pojavljuje kod instalacije igre i u "add and removes programs " ikona crysys-warhead.Što mi je činiti da rješim ovaj problem(samo da mi nije rješenje rušiti windows)?
Možda da napravim windows repair ? i da li će mi to pobrkati ili orušiti sistem te koliko je ova opcija sigurna ?
poker je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2009., 22:18   #2
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2009., 22:40   #3
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Nažalost nije ni to pomoglo(nije ovi problem, ali odgovara naslovu teme).
Pa je nekako
Windows Installer 4.5 is available
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 09:16   #4
MimiX
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor poker Pregled postova
kao što naslov kaže moj problem je ovakav:na compu je bila instalirana igra crysys-warhead i kad sam je deinstalirao(propisno) u "add and removes programs" je ostala ikona crysys-a te sam je sad probao ponovno instalirati(igru) i comp kaže da imam problem u windows instaler-u.Probao sam je maknuti sa total uninstal i sličnim programima te nisam uspio čak sam i ručno u registry obrisao i restartirao comp ali i dalje se pojavljuje kod instalacije igre i u "add and removes programs " ikona crysys-warhead.Što mi je činiti da rješim ovaj problem(samo da mi nije rješenje rušiti windows)?
Možda da napravim windows repair ? i da li će mi to pobrkati ili orušiti sistem te koliko je ova opcija sigurna ?
Da, probaj windows clear, u svakom slučaju ne može štetiti, a ako to ne upali imaš programa na netu i na dvdima iz časopisa tipa total unistall i cclear koji brišu takve ostatke koji ostaju nakon pojedinih procesa...
MimiX je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2009., 17:32   #5
OpticPen
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
ovo ti je mjesto u registryu koje mozes pogledati:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

pogledaj malo registry kljuceve, da nije mozda na toj listi ostao zapis te igre.

btw. ako u dijelu "uninstall or change program" (hehe, tako se sad u visti zove bivsi add/rem programs) vidis taj zapis, onda bi trebao biti na tom mjestu u registryu tj. od tamo vista prikazuje tu listu koju ti vidis kad pokrenes control panel>uninstall program.

a sto se tice system restorea, on ti vraca systemske postavke, registry postavke i instalirane programe. tvoji osobni fileovi nece nestati (slike,muzika,mail itd.). znaci, nije kao kompletni PC backup , koji ce sve obrisati i vratiti komp. na prijasnje stanje.medutim, ako si instalirao neki driver, radio neke systemske postavke, insstalirao neku aplikaciju ... sve to ce biti obrisano te ce se vratiti komp na stanje koje je pohranjeno u system restoreu.

Zadnje izmijenjeno od: OpticPen. 29.01.2009. u 18:00.
OpticPen je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno