|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Cudna pojava kod startup-a
Svaki put kad ukljucim komp pojavi mi su ovo dubre sa slike,izbaci error da mi komp ne moze naci taj dll, a neces ti dll-a. kguljsxd.dll ![]() Ja to uredno iskljucim i izbrisem u Tuneup-u,procesljam komp sa spybotom i nod-om i opet se dubre pojavljuje kod ponovnog startup-a,i opet ga mogu vidjet u tuneup-u kao da ga nisam uklonio uopce,a ocito nisam.Koliko vidim,a slika prikazuje to,on trazi taj neki dll koji uopce ne postoji u sistem32... Inace,komp se normalno ponasa kad ja stisnem ok i nastavim rad,ali nervira cinjenica da mi je komp zarazen...pa da ne privuce jos gamadi na sebe... hvala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provrti hijack this pa postaj log na forum ili ga tu chekiraj http://www.hijackthis.de/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.12.2008. u 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
U zadnje vrijeme haraju neki čudni virusi... Prijatelju se tako nedavno iz čista mira isto počeo rušit komp, sve dok nismo formatirali kompletni hard disk (a imao je dvije particije). Ni jedan antivir/antispyware nije pomogao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma smece odvratno,danas kad sam palio komp,nije mi se uopce pojavio a nista novo nisam napravio osim spybota i noda jucer.I nema ga u tuneup-u,al kao da mi je povukao i neke druge programe iz startup-a,nema mi noda i spybota... ![]() al ako se maknuo onda super,lako reinstalirat ova dva |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pogledaj svoj log http://www.hijackthis.de/ pola loga je pod upitnicima itd. pa to mozes rjesitmda sad sve ne pisem tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Skini si Combofix i Smitfraudfix , preimenuj ih u bilošto.exe , pa ih pokreni u safemodu....,, ili makni sa HJT-om ono smeće iz startup-a, da se ne diže sa winsima, onda pokreni Combo,Smit,NOD, Malwarebytes,,,itd
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 21.12.2008. u 09:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|