|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) qtorrent hitno
dogovorio sam se sa braticom da cemo pola pola skinuti jedan file... i on je skinuo do 43 % i dosao sam ja s eksternih hddom i kopirao to kaj je skinuo.. sad to stavim na komp, dam mu link od torrenta i on pocne skidati , ali prije provjeri i vidi da je skinuto do 43%... i sad ono vidim jupi skida se, kad najednom svako malo dode error access is denied... molim hitnu pomoc... dosta hitno jer bi se trebalo do sutra skinuti.. fala!! probao sam sve, dakle i u helpu od utorrenta, ali ne nalazim problem, nemam ni msn ni google instaliran , antivirusni mi je nod... neki su rekli da se to zna desavat kad se skida preko privatnih trackera... ovo nije bilo preko privatnih al sam se ja svejedno registrrao na stranicu sa koje skidam i nista... ono skine par megabajta i veli access denied... dal je mozda stvar u ext. hddu ? kad sam stavljao file na njega je glumio dog ga nisam formatirao ... sto dalje ?! btw to je zipana datoteka... jooooooj.. Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 18.12.2008. u 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Čini mi se da nema veze sa externim HDD-om. Biti će da je vezano za tracker. Ako je privatni kontaktiraj admine/modove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|