|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
driveri ATI i msn problem
prvo imam problem sa ati driverima,naime kod podizanja windowsa stalno mi kaže poruku(vidi sliku): the catalyst control center not suported by the driver version itd.kako to ispraviti zatim nikako ne mogu otvoriti Msn kaže mi poruku: error code 80048820?? i poruku:extended error code:80048412 kako da to ispravim probao sam i sa repair i da sam ispravi grešku ali ništa zatim sam probao napraviti unistall pa ponovno install ali isto 1. http://www.imagesforme.com/show.php/...msnproblem.JPG 2.http://www.imagesforme.com/show.php/...verproblem.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
1) Jesi probao ovo. 2) Ovo drugo se događa kada imas catalyst i instaliras samo novije drivere a ne i program. To mozes maknuti da ti se ne pokrece program tako da odes na Start/Run i ukucas msconfig i pod Startup maknes kvacicu na CLIStart.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
ok riješio sam ati drivere ali sada nemam ccc,no dobro to mi i nije tako važno,što se tiče msn-a napravio sam kako si mi pokazao ali ništa problem je ostao jedino sad ne znam da nije nešto sa ie6 vidi sliku Zadnje izmijenjeno od: robi64. 22.12.2008. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Nezna dali ima to nekakve veze s onim satom kako kod MSN-a postoji a i kod tebe vidim 6:40 AM a ne 18:40 tako da valjda nemas na HR podeseno u windowsima. Ati si mores srediti tako da skines drivere s programom a ne samo drivere.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovo kaj si je IE offline samo odi u IE i files -> Go online i to je to radit ce ti msn!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|