|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
internet prijevara
zanima me da li je sigurno poslovati s ovim momkom iz rumunjske prvo mi je od njega dosla ovakva poruka na stranici kupi-prodaj nakon sto sam poslao upit za nokiu n82: The price for 1 apple iphone v 1.1.4 16GB original come's from California USA brand new, boxed, with warranty is 320 EUR and the price are including the shipping taxes. You will not pay other shipping taxes because I will send the package to you like a ,,gift'' - As soon as the package arrives, you will test the product and if it does not matches 100% to your expectations, you will return it in max. 5 days sience the arrival date. - Please let me know as soon as you are willing to start the deal so I can tell you the details for the payment and shipping process. Best Regards, naravno da mi je to odmah bilo cudno al onada mi je poslao normalan odgovor. nakon duzeg dopisivanja i dogovaranja oko kupovine mobitela poslao mi je ove osobne i bankovne podatke: First name:Ionela Sinziana Last name: Balasa Bank name: Banca Comerciala Carpatica Adress: Gib Mihaescu Iban Code: RO61CARP039100547430EU01 Swift (BIC): CARPRO22 City: Dragasani Zipp Code: 245700 Country: Romania da mu tu uplatim novac nakon sto mi posalje shipping confirmation od kompanije TNT. mene zanima hoce li mi mobitel(1.890kn) zapet na carini i koliko je ovaj prodavac pouzdan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Makni se od rumunja. Dok nije preko Paypal-a nema tu sigurnosti.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
osobno bih jedino preko pay pal-a isao . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
a kaj se može napravit preko PayPal-a? Npr. platim liku neku svotu i onda nakon nekog vremena na dobijem paket.. Sto mogu napraviti u takvom slucaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Super.. Veli lik da njihova firma ne podržava PayPal. Ali nudi da platim preko Western Union. Jel' mogu tu što učiniti u slučaju da ne pošalje paket? To je neka firma MOBILE KINGDOM LIMITED. Dao mi je i stranicu di mogu provjeriti da je reg. u UK. Pitao sam ga da li podržava Cash-On-Deliver, naravno ne, ali mi nudi da platim 50% sada i 50% kad primim uredaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
50% te zajebe u startu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|