|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Slab download
Pozdrav Tek ulazim u svijet downloada, i najveći domet mi je otići na google, upisati x y torrent download, nešto odabrati i to downloadati sa utorrentom. To ne bi bio problem da ne skidam 4gb npr po 3 dana... računajući da je komp upaljen 24/7. A ovdje vidim ekipa za jednu noć mazne po 4-5 gb. Zanima me u čemu je poanta? Kako da imam neki pristojan download? Već mi je jadno imati po 10-15kb/s. Naravno, vidim da je zabranjeno pričati o tome generalno, ali nigdje nema neke teme di mogu postavit konkretno pitanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Seederi? Slušaj, ovisi kakav torent nabaviš, ja u zadnje vrijeme imam isto hranja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
rado bi se registrirao ali sam čuo da su potrebne pozivnice. otišao sam na gornju temu i vidim da se traže nekakvi uvjeti. jedine uvjete koje ja mogu ponuditi je da sam na forumu od 2004 ![]() ako to kome išta znači, a vjerujem da ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
mah,možeš imati savršene postavke u utorrentu,al kad na javim trackerima nitko ne seeda.procitaj par tema o torrentima,nabavis koju pozivnicu i to je to.i nemoj odmah skocit na pozivnicem,jer ces se sjebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa nije bas istina, torrenti koji budu na eztv-u uvijek mi imaju puni download... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|