|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Winning Eleven 8
Pozdrav. Znam da ovo nije forum za PS2 igre ali nisam imao gdje drugo da pitam. Interesuje me da li je izašla ova igra za PS2 , tačnije rečeno da li je neko igrau nju jer sam na stranici Shopa koji prodaje igre vidio Winning Eleven 8 za PS2 na DVD. Oni ne znaju o čemu se radi a cijela moja sumjna u vezi te igre je zbog toga što na Gamespot vidio da je datum izlazka ove igre polovina 2005 godine. Zato mi je to malo sumjnivo ... Sve ovo pitam zato što ja igram PES3 na PC-u već godinu dana ( sa patchom sa pravim imenima klubova i igrača) , ali već sada mi dosta toga fali jer su ovo formacije od početka 2003 godine. Ja zapravo hoću da uzmem ta j WE8 za PS2 i da odem do prijatelja pa da potpišem nove igrače i vidim njihove statistike i osobine jer ja lično moram editovati-kreirati Jose Antonio Reyes-a za Arsenal , jer ga nema nikako u igri pa ni za Španiju. Takođe je tu još ogroman broj transfera mnogih klubova poput Real Madrida , Barcelona , Chelsea i još mnogih a neki od trenutnih igrača koji igraju za ove timove uošte ne postoje na PES3. Znaci ja samo hoću da napravim trenutne formacije i ekipe klubova kakvi oni stvarno jesu ... Davids iz Juventusa u Barselonu ; Laursen iz Celtika u Barselonu ; Kezman , Cehc , Ferreira i još mnogi u Chelsea ; Reyes , Van Persen u Arsenal... I na kraju bi pitao ako slučajno zna tko kakav Save , option ili Patch file sa ovim transferima neka mi napiše link ili šta već...Bio bi zahvalan... Ili ako je neko lično sebi radio da li mi može poslati taj fail. I da li je uošte moguće pravilno napraviti sve ove formacije i nepostojeće igrače lično kreirati i fino ih sve svrstati tamo gdje pripadaju a da to izgleda perfektno? Oprostite na dužini poruke i malom količinom nebitnog sadržaja... Pozdrav!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Šta je sad ovo? Drug mi sad javi kako je u CD Shop stigao PES3 Addon. Jutros momak nabavio. Zna li tko o čemu se radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
winning eleven 8 je izišao početkom 8. mjeseca...ja ga igram već neko vrijeme...stavio sam fernandov 0.5 patch i evo web 1.5 option file.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|