|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Printer icon u tray-u
Postovanje dragi ekpertovci i ekspertovke ![]() Imam sljedeci problem u firmi, naime na jednom racunalu sam instalirao win xp, na zahtjev korisnika sam isti LIP setupom prebacio na hrvatski jezik. E sad, problem je u tome sto kod printanj bilo kojeg dokument korisnik ne vidi u trayu oznaku od printer-a tj ona obqavijest this document was sent to printer. Znam da, sad se vi cudite pa kome je to bitno, jer bi i ja inace, no buduci da se radi o mome direktoru moram da mu ispunim zahtjev. Printer je u mreži i do toga nije nikakav problem, printanje ide normalno sao on hoce tu ikonicu u tray-u. Naravno prvo sto sam probao je bilo kao i kod engl. xp-a da na alatnu traku desnim klikom odem na properties i da ukljucim navedenu opciju u tray-u. No te opcije sada nema, trazio sam po netu i jedino sto sam bio nasao je neki hotfix od microsofta no i oni sami kazu da prvo backupiram sve podatke pa da ga pokrenem jer mi moze doci do pada sistema a to fakat ne zelim. U propertiesima od printera ne postoji nijedna opcija kao npr u l local area connectionu "show in tray". Molim vas, ima li tko kakvu ideju, ja lagano vec ludim jer mi je zahtjev pomalo sulud, no radi se o direktoru i zelim to da rijesim.... Zahvaljujem Vam pa taman samo i procitali. Memo has spoken Haugh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Obtain the latest service pack? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li uključen Print Spooler servis?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Da mu taj servis nije uključen nebi mogao ni printati, možda da reinstalira drivere od printera ? Bar bih ja prvo tako pokušao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
probo jarane, printer je instaliran na serveru izezo samse s njegovom ponovnom instalacijom i dzaba, btw svi ostali koji imaju normalno win xp n engleskom im se u tray-u pokaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi dobro tražio: Print Job Notification (odaberi prvo slovo P). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
jaooooooooooooooooooooooooo brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, fala ti imaš od meme zeme barem jednog pivkana i ćevape, ma svaka ti dala jaro moj jesi me usrećio.....problemo solvato raggazzi...mui bien HVALA JOS JEDNOM SVIMA ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|