|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Problemi - više njih
Problem br. 1: U biosu mi za +12v baca Fail. Al komp radi. WTF? ![]() Problem br. 2: SATA prža malo radi, malo baca BSOD. Maloprije spržim 3 devedeja bez problema. Nakon toga ubacim dvd od frenda, hoću prebacit fajlove na komp i odjednom bsod. Ne stignem pročitat poruku, odmah ide restart. Nekoliko restartova i dalje ista stvar. Inače, nije prvi put, dogodilo se već nekoliko puta. Al nakon nekog vremena se počne normalno ponašat. Problem br. 3: Ovo mi je fascinantan problem. Na net se spajam klikom na connect ikonu (user/pass) kao i godinama do sad. Al odnedavno kad kliknem na nju, spojim se na net, ali nisam na netu, ne otvara stranice. Onda moram disconnect pa ponovo na net i tek sam onda spojen i sve uredno radi. Mislim da sam sve nabrojao. Zasad...
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
broj 1 bios zna divljati tak da se ja nebi zabrinjavao puno ak je neko brand napajanje numero duo promjeni sata kabel i probaj ustekati na drugi sata port pa vidi ak opet sere u drugi komp ak i tam sere na reklamaciju meni se cini da bi zadnji problem mogao biti povezan sa time da imas smeca na kompu ovak na prvu loptu .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
1.probaj manualno nariktat voltažu možda rješi problem 2.Vidi šta kaže u biosu za pržu,možda driveri novi od ploče pomognu.Probaj i kabel i sata drugi conn.što je kolega naveo. 3.Instaliraj FireFox |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|