Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.10.2008., 21:20   #1
galatasaray
Premium
Moj komp

galatasaray's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Cool LCD Benq (FP71G)

Momci imam strasan problem. Uzeo sam ovaj navedeni monitor, godina izdavanja je 2005. Ja nisam znao da je igrat soker na LCD-u nemoguce jer izgleda da ovaj monitor ima jako losih 12ms odziva. Kad igram soker i pruzim dug for ili nabacuje loptu slika gotovo da zamagli, pojavljuje se neko ubrzano trzanje. Nije to klasicno trzanje ali jako ubrzano i nema onog smootha u igri kao kod CRT monitora. Mijenjo sam frekfencije al nista, imam drivere i sve. Ostale igre idu normalno.
Jel se ovo moze ispravit kako ili je to do monitora??? Razbicu ga, dadoh dzaba pare.
Evo monitora:

Evo neki review kad je izaso: http://www.emarket365.com/item.php?i...37c2f486f0789a
Staro 04.10.2008., 23:43   #2
Index
Premium

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor galatasaray Pregled postova
Momci imam strasan problem. Uzeo sam ovaj navedeni monitor, godina izdavanja je 2005. Ja nisam znao da je igrat soker na LCD-u nemoguce jer izgleda da ovaj monitor ima jako losih 12ms odziva. Kad igram soker i pruzim dug for ili nabacuje loptu slika gotovo da zamagli, pojavljuje se neko ubrzano trzanje. Nije to klasicno trzanje ali jako ubrzano i nema onog smootha u igri kao kod CRT monitora. Mijenjo sam frekfencije al nista, imam drivere i sve. Ostale igre idu normalno.
Jel se ovo moze ispravit kako ili je to do monitora??? Razbicu ga, dadoh dzaba pare.
Evo monitora:

Evo neki review kad je izaso: http://www.emarket365.com/item.php?i...37c2f486f0789a
Zakaj bi razbio monitor zbog jedne glupe igre.
Ako ostale igre rade okej, ovu deinstaliraj sa kompa i riješen problem.
Index je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2008., 11:44   #3
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
lcd-i iz 2005 godine baš i nisu neka investicija. Zašto se nisi malo informiro prije kupovine
darkijas je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 01:25   #4
galatasaray
Premium
Moj komp

galatasaray's Avatar

Evo sad se informiram, vratio sam ovaj i zelim kupit nov 17" do nekih 250 KM (1000KN), jel moze i sta mi preporucujete? Mada su kod nas u Tuzli pretezno sve ova neka "Hans" sranja, nidje dobre marke
Staro 06.10.2008., 01:34   #5
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor galatasaray Pregled postova
Evo sad se informiram, vratio sam ovaj i zelim kupit nov 17" do nekih 250 KM (1000KN), jel moze i sta mi preporucujete? Mada su kod nas u Tuzli pretezno sve ova neka "Hans" sranja, nidje dobre marke
Kontaktiraj kolegu Armanda pa nek ti preporuci dva najbolja ducana kod vas. Ali ipak, u 2008... 19" ili 20" puno su razboritija i realisticnija kupovina. Ako to trazi da dodas koju mrvu vise ili pricekas koji mjesec duze... isplati se.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2008., 15:55   #6
galatasaray
Premium
Moj komp

galatasaray's Avatar

OK thx. Nije frka u tome sto bi ja dodo malo vise i uzeo 19, nego sto nemam tako jaku graficku da mi izvlaci rezolucije na tom monitoru. Male reze razvuku sliku pa ne lici igra nicemu, a za vece treba zvijer.
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno