|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Što je u rangu sa SE P1?
Počele su stizati prave pare, pa si razmišljam o kupovini P1 ili nečem sličnom Važno mi je da ima mogućnost uporabe GPS navigacije. Što se još nalazi u ovoj košari sa P1?
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
cekaj SE c905... moja preporuka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
hmn c905 nije symbian. moja iskrena preporuka za p1 u vipu dobijes u kutiji i gps modul koji ja jos nisam stigao isprobati al uglavnom ljudi kazu da ok sljaka. ja sam jako zadovoljan sa mobom ak te nes zanima pm me .
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Samsung i900 i HTC Touch Pro, vani ih već ima u prodaju, kod nas tijekom slijedećih mjesec dana. Kod tih modela su napokon posvetili malo više pažnje prema ekranima i bateriji. Pogledaj im youtube clipove, po meni su trenutno naj
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
mislim da cjenovno u toj klasi ti je p1 najisplativiji. koristim,2gb kartica,dost brz i dobar gps u kombu s dobivenim wayfinderom i instaliranim garminom xt. koristim i u autu i na bicikli kao ciklokomp. a konkurencija. hm. htc tytn2 , nokia n95,al fale neke funkcije i qwertz, htc pro, neki hp-ovi komunikatori, se w960i...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|