|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Hlađenje laptopa
Dal je moguće na svakom laptopu ugraditit novo i sanžnije hlađenje? Ako je moguće koje hlađenje bi preporučili(imam Benq joybook P52) Pitam ovo jer mi se laptop gasi nakon nekih 15 min igre,prije sam mogao igrati do nekoliko sati.Jel mi to hlađenje odlazi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ugraditi bolje hlađenje ne možeš. Možeš ili rastaviti laptop pa očistit ventilator ako ti je garancija istekla ili ga odnijet na servis da ga oni očiste ako ti garancija još vrijedi. A hladnjaci za laptop postoje samo kao postolja. Imaš ovdje nekoliko komada http://www.links.hr/index.php?option...ategorija=0160
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A na coolermasteru piše da je hlađenje.Jer postolje dolazi s njim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stalak je stalak, a hladnjak je hladnjak, pogledaj slike. Kupiš hladnjak, spojiš na USB port i staviš laptop na njega i to je sva mudrost. Pitanje je samo hoće li ti to pomoći. Instaliraj si Everest, pogledaj temperature dok je opterećen i dok samo stoji upaljen. Nakon tog uzmeš laptop i pokušaš zamolit prodavače da ti otvore neko od tih hlađenja da vidiš jel ti paše. Opet zabilježiš temperature i dođeš do zaključka ima li napretka ili ne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|